Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Steakové prkno pro dva: hanger, fillet, rib eye či varianta s kuřecím masem, včetně příloh a dezertu

Nenechte si ujít nové nabídky podniku FRISK restaurant & bar

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • Steaky ze 2 druhů masa:
    • Hanger steak, hovězí veverka (250 g)
    • Fillet, pravá svíčková (200 g)
    • Kuřecí steak (150 g)
  • Steakové dipy (à 30 ml):
    • Pepřový
    • Houbový
  • 2× příloha (à 200 g):
    • Hranolky
    • Opečené brambůrky grenaille
  • 2× dezert:
    • Vanilkové kopečky s čokoládovým toppingem a šlehačkou 

Omezení

  • Voucher je možné využít jakýkoli den od 15:00 do 21:00. 
  • Rezervace je nutná, zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 724 275 130 – zároveň uveďte kód voucheru.
    • V případě termínu v pátek či sobotu volejte dříve jak den předem.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci. 
  • Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.

Obsahuje následující alergeny:

1 7

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 263 Kč −21 % 999 Kč
1 263 Kč −21 % 999 Kč
1 455 Kč −17 % 1 199 Kč
1 455 Kč −17 % 1 199 Kč

Co má společného býk a veverka? Dělají se z nich parádní steaky.

To ostatně zjistíte sami, až zajdete do FRISK restaurantu v pražské Libuši. Tam si vyberete, zda si k hovězí veverce alias hanger steaku a také filetu z pravé svíčkové dáte raději kuřecí steak nebo oblíbený rib eye. Aby šťavnaté steaky nebyly na prkně samotné, bude je doprovázet i duo steakových dipů, a to pepřový a houbový. Jako příloha se podávají hranolky a opečené brambůrky grenaille.

K masu si dejte nejlépe čepovanou plzeň, ale k dezertu, který máte také v ceně, se vám bude lépe hodit nějaký kvalitní digestiv či domácí limonáda. Jakáže dobrota se představí v roli sladké tečky? Budou to vanilkové kopečky s čokoládovým toppingem a šlehačkou.

Zavítat sem můžete jakýkoli den od 15:00 do 21:00. Před restaurací se dá bez problému zaparkovat, ale pokud nejste motorizovaní, i tak se sem snadno dostanete – jen 100 m od restaurace je zastávka U Libušské sokolovny. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru