PUXpub je poměrně mladá hospůdka v centru Brna. Poprvé byla otevřena v létě 2008 a od té doby ji navštěvuje stále více spokojených zákazníků. Svým zaměřením se pohybuje mezi restaurací, barem a kavárnou. Navíc nabízí oddělenou kuřáckou a nekuřáckou část. Ze všech zmíněných typů se však snaží přisvojit si to nejlepší. Jak?
V prvé řadě PUXpub klade důraz na kvalitní kuchyni (jídelní lístek zobrazíte kliknutím na tento text). Nepodporuje vaření z polotovarů nebo předpřipravených ingrediencí. Když dělá kuřecí vývar, nemluví o bujónu. Na základě dobrých referencí tak prodává několik desítek poledních menu denně. A stejně poctivá je i jeho večerní kuchyně. Na jídelním lístku najdete jak česká tak italská či mezinárodní jídla z ryb, kuřecího, vepřového i hovězího masa. Samozřejmostí jsou pokrmy pro vegetariány i pochutiny k pivu nebo vínu.
V odpoledním čase skýtá PUXpub ideální prostor pro kávu a nějakou tu sladkost. V klidném prostředí si můžete v pohodě vychutnat noviny a nebo si přečíst internetové zpravodajství přes zdejší bezplatné Wi‑Fi připojení.
Na večer se pak PUXpub promění v nefalšovanou barovou hospůdku. Příjemný sklepní prostor s klenutým stropem a cihlovými stěnami dodává interiéru ten správný šmrnc. Točí většinou piva z menších pivovarů jako Svijany, Dalešice, Tambor, Krakonoš nebo Poutník. Ceny ostatních drinků se snaží držet maximálně při zemi a často u ně najdete na určité nápoje i akci.