















Už jste někdy měli chuť sníst časopis? Při četbě Apetitu vás to nejspíš potká.
Začtěte se do časopisu Apetit a už si chystejte vařečku, hrnce a zástěru. Jeho stránky jsou plné originálních receptů, do kterých se budete chtít ihned pustit. Představuje novinky ze světa gastronomie a učí čtenáře, že vaření je i krásné hobby a životní styl. Během roku vám až do schránky přijde celkem 12 tištěných čísel plných receptů a kuchařských rad, tipů a triků. Všechna čísla budete mít také dostupná v digitální podobě.
Těšit se navíc můžete i na bonus: kuchařku Slavná vejce, která je plná skvělých receptů. S kuchařkou budete vařit od rána do večera! Nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty typu francouzská omeleta či crème brûlée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí.
Vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně až po dezert. V kuchařce je pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které neminete vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady – např. hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným dechem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Kuchařka vám poradí, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučí vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlí vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětí do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. |
Jak objednat zboží
- Voucher po zakoupení uplatníte zde.
- Zadejte kód voucheru.
- Vyplňte kontaktní údaje a adresu pro doručování (musí být na území ČR).
- Odešlete vyplněný formulář.
- Dodání službou Česká pošta je zahrnuto v ceně předplatného.
- Po uplatnění voucheru jej není možné stornovat.