Designový tiny house v přírodě poblíž Olomouce až pro 4 osoby: americký styl, snídaně a zahrada s bazénem

2 390 Kč −16 % od 1 990 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
TINY HOUSE Black Swallow (kontakt) Severní Morava (mapa) 2 prodeje
Platba z FKSP Voucher do 22. 12. 2024

Přehled nabídky
Platba z FKSPVoucher do 22. 12. 2024

5,0

Jedním slovem – nádhera. Překrásné ubytování.
Prostřednictvím velkých oken jsme byli stále…

Sylva
Nový designový tiny house ve stylu Route 66
Velká zahrada, letní bazén, solární sprcha
2 až 4 osoby • 2 až 7 dní (1 až 6 nocí)
2 až 4 osoby • 3 dny (2 noci)
2 až 4 osoby • 7 až 8 dní (6 až 7 nocí)
Nový designový tiny house ve stylu Route 66
Velká zahrada, letní bazén, solární sprcha

Kudy vede nejkratší cesta do Ameriky? Přes Olomouc.

Zažijte Ameriku kousek od Olomouce! Ubytujete se tu v moderním tiny house Black Swallow, který je pojmenován podle legendárního motelu Blue Swallow ležícího na Route 66 v Novém Mexiku v USA. Majitelé jsou manželé Petra a Tomáš Zindlerovi – umělci, filmaři, divadelníci a také fandové Ameriky, kteří milují slavnou Route 66, což je legendární silnice spojující východ USA se západem.

Dobré vědět: Tiny house je až pro 4 osoby, vyrazte klidně s celou rodinou.

Tuto cestu nejen několikrát projeli, ale natočili o ní také tři celovečerní dokumenty, které uvedla i Česká televize. No a kousek milované americké atmosféry přenesli i do přírody kousek od Olomouce (6 km). Vy se tu můžete ubytovat až ve 4 osobách, a to v termínech do prosince.

Moderní tiny house a snídaně

Moderně a stylově zařízený apartmán je jedinečný svou konstrukcí – skelet totiž tvoří lodní kontejner. K dispozici je zde oddělená ložnice s manželskou postelí, dále je zde obývací pokoj s pohodlným gaučem, který případně může sloužit jako dvě přistýlky. Součástí je také vybavená kuchyňka, kde je i kapslový kávovar.

Samozřejmostí je vlastní koupelna s toaletou a sprchou. Jistě vás potěší i venkovní terasa s posezením a grilem. V létě je tu navíc i venkovní bazén a solární sprcha, takže se snadno osvěžíte. Na zahrádce jsou připravená i lehátka pro trochu pohody. Celý tiny house je zařízený ve stylu americké Route 66. A ještě jedna super zpráva? Každé ráno vám sem přinesou snídani, která se také ponese v americkém duchu.

Věděli jste, že… Stavbu měl na starosti známý YouTuber Marek Popálený, který se na stavbu z lodních kontejnerů specializuje. 

Nahoru