Když někdo jen mele a mele, bývá to otravné. Pokud se tedy onen člověk neživí jako kuchař.
Ve skvěle hodnocené restauraci Na Farkáně, která stojí na klidném okraji Prahy v Radlicích, jeden takový je. Místo toho, aby se zdržoval slovy, přistoupí rovnou k dílu a namele vám 0,5 kg hovězího tataráku z rumpsteaku. Obsluze ho potom předá rovnou i namíchaný a dochucený, případně vám ho na stůl pošle jen tak, ať si s ním poradíte podle své vlastní chuti.
Tip: Může takový tatarák chutnat ještě lépe? Může! Stačí pořídit správnou variantu a rázem k němu dostanete i lanýžovou majonézu a kapary.
Vzhledem k tomu, že navíc dostanete i neomezené množství topinek, nebude problém zasytit z téhle porce i čtyři pořádné jedlíky. Na zapití a spláchnutí mastnoty vám tu rádi a s pořádnou pěnou natočí Pilsner Urquell či chuťovku z nabídky minipivovarů.
„Opravdu milá a ochotná obsluha, krásné prostředí, výborný tralaláček (už poněkolikáté) a čepovaný Matuška (minule Moucha). Rádi zase přijdeme.“ – Vít, zákazník Slevomatu