Dodejte vlasům šmrnc: dámský střih včetně regenerace

950 Kč −10 % od 849 Kč
Vybrat variantu
4,6 / 5 Lenka Škirtová (kontakt) Praha - Vyšehrad  (mapa) 31 prodejů
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Velká spokojenost, paní kadeřnice profesionál, poradí, je příjemná. Ráda se tady vrátím 👏

Magdaléna
Varianty (3)

Také to slyšíte? To vaše vlasy volají po kadeřnici.

Tak je tam vezměte! Kadeřnice Lenka se o vaše vlasy postará tak, že budete odcházet se svěžím pocitem nových a zregenerovaných vlasů. K mání je hned několik variant voucheru – první zajistí regeneraci vlasů a obnovu střihu (zastřižení konečků), druhá regeneraci a nový střih a třetí je určená pro dámy do 14,9 let.

A co že to je Malibu C? To je řešení pro všechny typy vlasů a pokožky hlavy. Naše vlasy totiž přichází do pravidelného kontaktu s vodou obsahující minerály, které zůstávají na vlasech, a ty pak trpí nedostatkem lesku a nežádoucím odstínem barvy. Patentovaná technologie přípravků Malibu C zbavuje vlasy a pokožku hlavy nánosů těchto nechtěných minerálů a chemických přísad a naše vlasy jsou zase nezatížené, lesklé a zdravé.

Malibu C produkty jsou ekologické, nezávadné k životnímu prostředí a 100% vegan z přírodně identických vitamínových krystalů a ingrediencí rostlinného původu, neobsahující parabeny, sulfáty, konzervanty, umělé parfemace. Voucher zahrnuje základní regeneraci od Malibu C. 

Nahoru