Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kulinářský zážitek: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel

Škola vaření Hungry Town Praha - Krč (mapa) cca 40 km / 30 min
Počítáno autem z Kladna.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Škola vaření Hungry Town

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu

  • Získáte recepty a certifikát o absolvování kurzu.
  • V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje).
  • Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte.
  • Délka kurzu je vždy 3–3,5 h.
  • Jak kurz probíhá: Účastníci připravují společně 3 chody, které nejlépe vystihují téma kurzu. Každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte.
  • Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů.
  • Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat. 

Omezení

Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob. 

Jak uplatnit
  • Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na webových stránkách nebo na e‑mailu info@hungrytown.cz
    • Do e‑mailu nebo poznámky při rezervaci nezapomeňte uvést kód voucheru.
  • Další termíny budou vypisovány postupně.
  • Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou. 
Storno podmínky
  • Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
  • Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín. 
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 950 Kč −15 % 2 499 Kč
2 950 Kč −15 % 2 499 Kč
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Skvělý tip na dárek

Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.

Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.

Účastníky tahle akce prostě baví, jak dokládají hodnocení kurzů. Například paní Martina napsala: „Profesionalita a zábava uvařená ve velkém hrnci a ve velmi příjemném prostředí!!“

Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy 3 chody, které vystihují téma kurzu. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.

Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata

  • Tradiční české omáčky: uvaříte candáta s jemnou koprovou omáčkou, skvělou rajskou nebo křenovku.
  • Netradiční česká klasika: uvaříte skvělou krémovou bramboračku s vypečenou slaninou a houbami, řízek z vepřové panenky s utřeným česnekem a minutkový hovězí Stroganof s jasmínovou rýží.
  • Stejkování: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, hovězí steak s omáčkou z portského, steak z lososa se zeleninou v papilotě.
  • Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky.
  • Valentýn: připravíte kozí sýr zapečený v jarním těstě s karamelizovanými jablky, vepřovou panenku v mandlové krustě s kaštanovým pyré a nakonec čokoládový mousse s čerstvým ovocem.
  • Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte klepané carpaccio s pečeným citronem, telecí saltimboccu s domácími noky v tomatové omáčce a nakonec pečené filátko mořské pražmy s otevřenými lasagněmi.
  • Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální polévku Gumbo, buffalo křídla, a nesmí chybět hovězí burger.
  • Zvěřina: uvaříte bažanta na víně, kance se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou.
  • Naše české hotovky: připravíte slepici na paprice, hovězí guláš se žemlovým knedlíkem a nakonec vepřovou kotletu na houbách s domácími špeclemi.
  • Mleté masa: připravíte jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce a kuřecí sekanou s bramborovou kaší se špenátem.
  • Středomořská kuchyně: ochutnáte bouillabaissu s omáčkou rouille, chobotnici v bylinkovém másle a steak s tuňáka se salátem tabouleh. 
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita