
Termín
Platnost do 31. 3. 2025.
V ceně
Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu
- Získáte recepty a certifikát o absolvování kurzu.
- V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje).
- Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte.
- Délka kurzu je vždy 3–3,5 h.
- Jak kurz probíhá: Účastníci připravují společně 3 chody, které nejlépe vystihují téma kurzu. Každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte.
- Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů.
- Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat.
Omezení
Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob.
Jak uplatnit
- Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na webových stránkách nebo na e‑mailu info@hungrytown.cz
- Do e‑mailu nebo poznámky při rezervaci nezapomeňte uvést kód voucheru.
- Další termíny budou vypisovány postupně.
- Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou.
Storno podmínky
- Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
- Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.
Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.
Účastníky tahle akce prostě baví, jak dokládají hodnocení kurzů. Například paní Martina napsala: „Profesionalita a zábava uvařená ve velkém hrnci a ve velmi příjemném prostředí!!“
Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy 3 chody, které vystihují téma kurzu. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.
Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata
- Tradiční české omáčky: uvaříte candáta s jemnou koprovou omáčkou, skvělou rajskou nebo křenovku.
- Netradiční česká klasika: uvaříte skvělou krémovou bramboračku s vypečenou slaninou a houbami, řízek z vepřové panenky s utřeným česnekem a minutkový hovězí Stroganof s jasmínovou rýží.
- Stejkování: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, hovězí steak s omáčkou z portského, steak z lososa se zeleninou v papilotě.
- Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky.
- Valentýn: připravíte kozí sýr zapečený v jarním těstě s karamelizovanými jablky, vepřovou panenku v mandlové krustě s kaštanovým pyré a nakonec čokoládový mousse s čerstvým ovocem.
- Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte klepané carpaccio s pečeným citronem, telecí saltimboccu s domácími noky v tomatové omáčce a nakonec pečené filátko mořské pražmy s otevřenými lasagněmi.
- Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální polévku Gumbo, buffalo křídla, a nesmí chybět hovězí burger.
- Zvěřina: uvaříte bažanta na víně, kance se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou.
- Naše české hotovky: připravíte slepici na paprice, hovězí guláš se žemlovým knedlíkem a nakonec vepřovou kotletu na houbách s domácími špeclemi.
- Mleté masa: připravíte jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce a kuřecí sekanou s bramborovou kaší se špenátem.
- Středomořská kuchyně: ochutnáte bouillabaissu s omáčkou rouille, chobotnici v bylinkovém másle a steak s tuňáka se salátem tabouleh.