Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kulinářský zážitek: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel

4,8 / 5 Škola vaření Hungry Town Praha - Krč  (mapa) 100 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Škola vaření Hungry Town

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Pan Slanina je prostě super. Hrozně vtipný a milý člověk. Kurz opravdu doporučuji!

Ota
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Skvělý tip na dárek
Varianty (1)
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Skvělý tip na dárek

Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.

Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.

Účastníky tahle akce prostě baví, jak dokládají hodnocení kurzů. Například paní Martina napsala: „Profesionalita a zábava uvařená ve velkém hrnci a ve velmi příjemném prostředí!!“

Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy 3 chody, které vystihují téma kurzu. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.

Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata

  • Tradiční české omáčky: uvaříte candáta s jemnou koprovou omáčkou, skvělou rajskou nebo křenovku.
  • Netradiční česká klasika: uvaříte skvělou krémovou bramboračku s vypečenou slaninou a houbami, řízek z vepřové panenky s utřeným česnekem a minutkový hovězí Stroganof s jasmínovou rýží.
  • Stejkování: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, hovězí steak s omáčkou z portského, steak z lososa se zeleninou v papilotě.
  • Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky.
  • Valentýn: připravíte kozí sýr zapečený v jarním těstě s karamelizovanými jablky, vepřovou panenku v mandlové krustě s kaštanovým pyré a nakonec čokoládový mousse s čerstvým ovocem.
  • Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte klepané carpaccio s pečeným citronem, telecí saltimboccu s domácími noky v tomatové omáčce a nakonec pečené filátko mořské pražmy s otevřenými lasagněmi.
  • Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální polévku Gumbo, buffalo křídla, a nesmí chybět hovězí burger.
  • Zvěřina: uvaříte bažanta na víně, kance se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou.
  • Naše české hotovky: připravíte slepici na paprice, hovězí guláš se žemlovým knedlíkem a nakonec vepřovou kotletu na houbách s domácími špeclemi.
  • Mleté masa: připravíte jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce a kuřecí sekanou s bramborovou kaší se špenátem.
  • Středomořská kuchyně: ochutnáte bouillabaissu s omáčkou rouille, chobotnici v bylinkovém másle a steak s tuňáka se salátem tabouleh. 
Nahoru