
Termín
Platnost do 30. 6. 2024.
V ceně
7chodové degustační menu pro 2 osoby
- Amuse bouche:
- 2× krém z burraty, slaninový chips, avokádo
- Studený předkrm:
- 2× terina z hovězího jazyka, foie gras, karotka, emulze z lichořeřišnice, krutonek (40 g)
- Polévka:
- 2× seadfood chowder
- Teplý předkrm:
- 2× grilované hřebenatky, celer, jablko (40 g)
- Hlavní chody:
- 2× pasta s lanýžem, rajčátky a rukolou (80 g)
- 2× grilovaný humr s bylinkovým máslem, dýňové pyré se zázvorem, divoká brokolice (70 g)
- 2× stařený rib-eye steak, fondant brambora, kadeřavá kapusta, demi glace (80 g)
- Dezert:
- 2× čokoládový fondant, coulis z lesního ovoce, vanilková zmrzlina
- Rezervace: Alespoň 48 hodin předem na e‑mailu info@gardenrestaurant.eu nebo na tel. 601 363 006. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, užijte si tenhle zážitek naplno a pochutnejte si přímo v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 48 hod. před zamluveným termínem.
- Voucher bez rezervace můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na tohle menu lze říct jediné: „Užijte si ho!“
Nechte se okouzlit krásným interiérem a hlavně nápaditým menu Garden restaurantu, který najdete pár kroků od Tyršových sadů v blízkosti centra Pardubic. Na jaře a v létě rozkvétá venkovní zahrada plná klidných zákoutí, v chladnějších měsících se můžete pokochat vnitřní hydroponickou zahradou. A po celý rok je tu designový interiér s příjemnou atmosférou, který je ideální i pro významnější schůzky nebo romantická rande.
Zdejší kuchaři se inspirují středomořskou kuchyní, při vaření používají produkty tuzemských farmářů, domácí těstoviny a sami tu staří maso. To ostatně také ochutnáte. Že mají hlavu plnou nápadů, dokládá to, že vám připraví rovnou 7chodové menu.
Těšte se kromě jiného na terinu z hovězího jazyka, polévku s mořskými plody a grilované hřebenatky, pastu s lanýžem, humra a rib eye steak. Závěr patří sladké tečce, tou bude čokoládový fondant se zmrzlinou. Krásné je i servírování, takže se najíte i očima. Bude to výjimečný zážitek!
A čím si na něj připít? Na čepu je pivo Pernštejn Hořká 12°, ale také Hoegaarden nebo Guinness, namíchají vám domácí limonády i koktejly, jako je Gin&Tonic, Aperol Spritz či Mojito, nebo vám rádi poradí s výběrem vína. Tak ať vám chutná!