Kam za pohádkově stráveným večerem? Do zámecké restaurace.
Jemný lososový tataráček rozplývající se na jazyku, slaďoučký hruškový závin, láhev vína a k tomu okouzlující atmosféra zámecké restaurace. Co tomuto dokonale strávenému večeru ještě schází? Vy a vaše nejdražší polovička, s níž se usadíte u jednoho ze stolů v restauraci Chateau Ctěnice a vychutnáte si luxusní tříchodové menu, které pro vás připravil šéfkuchař Denis Wágner.
Tip: Že by se vám po sklence vína těžce vracelo domů? Restaurace je součástí 4* zámeckého hotelu, kde se můžete ubytovat.
Kachní rillettes, kuřecí supréme i křehoučké crème brûlée
Ať už jste sem přijeli oslavit několikaleté výročí, objevit další kout české gastronomie, nebo si jen užít společně strávený čas, těšte se na báječné tříchodové menu – na výběr máte vždy ze dvou pokrmů.
Menu zahájí předkrm, podávat se bude kachní rillettes s farmářským chlebem nebo tataráček z lososa. Následuje hlavní chod – smlsnout si můžete na kuřecím supréme v pomerančovém koření nebo vepřových líčkách na zelenině a červeném víně. Chybět nebude ani sladká tečka na konec – zámecké stolování završíte hruškovým závinem či crème brûlée s jahodou a mátou.
Super info: K pokrmům si přiťuknete sklenkou vína – na výběr jsou láhve Primitivo del Salento a Pinot Grigio DOC (další nápoje lze objednat z nápojového lístku).