

































Kdo umí, umí. A jestli jsou Češi v něčem skutečně dobří, tak je to uzení masa.
To je vůně! A co teprve chuť… To pravé uzené je bašta, kterou si zkrátka nemůžete odepřít. Však na jeho výrobu posílají do vlastní bourárny jen to nejkvalitnější a především čerstvé maso. Tahle vyhlášená lahůdka stojí za to sama o sobě, proto v ní nenajdete žádný lepek ani jiné přidané látky.
„Tak tohle bylo absolutně luxusní. Vzala jsem jak klobásky, tak výběrový balíček a všechno bylo nádherně voňavé a chutné. Nebyl problém se domluvit na přesnějším datu doručení a vyšli mi i vstříc s přidáním zboží z jejich stránek do jednoho balíčku. Hlavně bych chtěla vyzdvihnout klobásy, ty byly opravdu famózní a nebylo to naposledy, co jsem objednávala.“ Monča, zákaznice Slevomatu
Zpracované maso se na tři týdny naloží do láku, ihned po vytáhnutí ho opláchnou a udí 15 hodin teplým kouřem. Během výrobního procesu ztratí asi 40 % vody, takže vydrží mnohem déle než produkty z průmyslové výroby.
Jestli patříte mezi zapřisáhlé masožravce, tak vás čekají skutečné hody. Kromě klobásek, si můžete smlsnout také na bůčku a kotletě, panence i kolenu. A jelikož to nejsou žádní troškaři, bude celá výslužka vážit minimálně kilo, případně rovnou 4,5 kg.
Aby k vám vše dorazilo zaručeně čerstvé, zabalí se vepřové poklady (říznuté hovězím v případě klobás) do vakuového obalu a následně pošlou v termoboxu. Doma vám tak bude chutnat, jako kdybyste tyhle dobroty právě vytáhli z komína.
![]() |
![]() |
Adresa pro případné vrácení zboží:
To pravé uzené, Vít Čechmánek, Klečůvka 80, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí