Když Artuš tahal Excalibur ze skály, nebylo to oproti téhle show zhola nic.
Matěj Kotrba totiž ve své restauraci na Novém Městě umí s mečem taky pěkná kouzla. Místo nepřátel na bojišti na něj napíchne vepřovou pečínku, kuřecí prsíčko, slaninu a zeleninu a pak je přímo před vámi na stole nechá rozhořet jasným plamenem. Jestli vám ani tahle magie nestačí, tak vězte, že k flambované specialitě tu vyčarují i hranolky. A to už je dost na zasycení dvou strávníků.
„Byl to dárek k narozeninám. Udělal velkou radost. Pěkné prostředí, výborný flambovaný špíz. Vstřícný personál. Doporučuji.“ pochvalovala si v srpnu Soňa a i další hosté nešetří skvělými hodnoceními.
Tip: Rozpálené hrdlo nejlépe zchladíte točenou plzní. Velké pivo vás tu vyjde jen na 45 Kč.