
Termín
Platnost do 15. 8. 2023.
V ceně
- 200g klokaní svíčková
- batátové hranolky
- česneková majonéza
- pečená řepa
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte předem na tel. 774 639 737 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma (bílá zóna vedle restaurace)
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 8. 2023.
V ceně
- 2× 200g klokaní svíčková
- 2× batátové hranolky
- 2× česneková majonéza
- 2× pečená řepa
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte předem na tel. 774 639 737 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma (bílá zóna vedle restaurace)
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 8. 2023.
V ceně
- 2× 200g klokaní svíčková
- 2× batátové hranolky
- 2× česneková majonéza
- 2× pečená řepa
- 0,75 l Calvet Cabernet Sauvignon, Francie
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte předem na tel. 774 639 737 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Příplatky
- Parkování zdarma (bílá zóna vedle restaurace)
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Svíčková se dá připravit různě – jinak ji uvaří vaše babička a jinak ji dělají u protinožců.
Když se řekne svíčková, představí si ji každý z krávy a pěkně se šesti knedlíky. Nemusí to tak ale být vždycky. V restauraci Veranda na Palmovce si vybrali zvíře, které na pastvě jen líně nepřežvykuje, ale kolikrát si u toho i radostně poskočí – klokana. 200g steak z nejlibovější části vám pak připraví pěkně s batátovými hranolky, česnekovou majonézou a pečenou řepou tak, že hravě strčí do (klokaní) kapsy i ten nejlépe propečený biftek na světě.
Jak si tím můžeme být tak jistí? Skvělé recenze tohoto podniku jednoduše dávají tušit, že z kuchyně tu zkrátka nic špatného nepošlou. Hosté si navíc pochvalují i příjemné prostředí a obsluhu, takže tu dozajista vydržíte sedět nejen během jídla, ale třeba i po něm. Obzvlášť, když vám k tomu otevřou i lahev francouzského
Víte, že… klokaní maso má nízký obsah cholesterolu a naopak je v něm velká dávka kolagenu? Tím pádem po něm nepřiberete, ale naopak posílíte klouby.
Na čepu je Pilsner Urquell a Budweiser Budvar
