Po tomhle kurzu budete v kuchyni válet!
Zaválejte a uválejte si doma perfektní sushi rolky. Jak na to, vám prozradí kuchař Kuba, majitel nového bistra Sushirrito na Bohdalci. Co se týče vaření, inspiroval se na Novém Zélandu a v Austrálii, kde si oblíbil sushi burrito a další street food. Jako sushi manager pak působil v pražských restauracích. A teď vás zve do svého království nejen na jídlo, ale i nakouknout pod pokličku japonského umění sushi.
Kurz trvá přibližně 2,5 až 3 hodiny a naučí vás vše od A do Z, respektive od bourání lososa po správné servírovnání sushi. Ukážete si, jak filetovat čerstvou rybu, uvaříte rýži a perfektně ji ochutíte a také se naučíte, jak doma vykouzlit tu správnou japonskou atmosféru. Na talíř pak před své hosty vyskládáte sashimi, nigiri, hoso maki, uramaki, temaki a philadelphia roll.
Aby vám šla tahle práce, která je vlastně spíš zábavou, pěkně od ruky, dostanete během kurzu lahev japonského piva a ochutnáte také saké, abyste byli správně naladěni. Hůlky do ruky a dobrou chuť!