Když hlad o kousek jídla žebrá, pošlete mu dolů žebra.
Co si takhle zajít na pořádnou porci parádního jídla? V restauraci v hotelu Eleonora, který najdete v historické lázeňské budově kousek od centra Tábora, vám šéfkuchař připraví marinovaná pečená žebra. Porce to bude opravdu znamenitá – rovný 1 kg. Společnost jim na talíři bude dělat hořčice, křen a pečivo. No a uznejte sami, k takové masové dobrotě by bodlo i pivko! Dopřejte si tak rovnou variantu, která vám zajistí dva půllitry Pilsner Urquell.
Dobré vědět: Hotelová restaurace se nachází v zimní zahradě, ze které si užijete dechberoucí výhled na řeku Lužnici a panorama města Tábor, případně můžete posedět na krásné terase.
A aby bylo skvělému odpoledni učiněno za dost, přesuňte se poté do salónku, chopte se tága a zabavte si při hodinové hře kulečníku. Tenhle parádní zážitek si můžete užít jakýkoli den do 20:00, v pátek a sobotu dokonce do 22:00.