Varná deska, trouba, pomalý hrnec a všechny tyhle vynálezy se můžou holedbat jak chtějí, nejlíp ale stejně chutná z grilu.
Zkrátka masíčko, co se nechá oblizovat plameny, aby z nich pak slezlo hezky vypečené a voňavé, chutná tak nějak jinak než to z pánve či zapékací mísy. Jestli máte stejný názor, tak to už abyste si to mašírovali k brněnskému hlavnímu nádraží do restaurace Terasa Bašty, kde už tak nějak podle názvu jistě tušíte, co vás čeká.
Na grilu vám tu připraví fošnu plnou masových pochoutek, jakou jsou žebra, steaky a třeba i klobásy. Dohromady to na váze dá klidně až 2,3 kila, takže nasytit z toho celou rodinu či partu určitě nebude problém. Obzvlášť, když k tomu celému patří i nálož příloh (hranolky, zelenina, chleba). Zapíjet bude čím – točí tu Budvar a kromě toho mají i domácí limonádu.