Kromě výjimečného menu se bude podávat i nevšední zážitek a dechberoucí výhled. To vše si určitě vychutnáte!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím. Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, pod vámi náplavka a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až 50 m nad zemí.
Plošina se do Prahy vrátí opět po roce a pouze na pár dní, protože putuje po celém světě. Přesné termíny jsou zatím tajemstvím, stejně jako konkrétní složení menu a šéfkuchař, který za ním bude stát. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou každopádně nadšení.
Večeře v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět kuchař, který vám připraví a naservíruje 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
Na čem si pochutnáte
Konkrétní menu je zatím obestřeno tajemstvím, vždy ho však připravují špičkoví kuchaři. Pro zajímavost se můžete podívat, jakými pochoutkami se v Praze v roce 2020 blýskla trojice šéfkuchařů Lea Skálová, Miroslav Polák a Dalibor Navrátil. I menu pro rok 2023 bude bezpochyby ohromující.
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem
- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
|
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.