
Termín
Platnost do 31. 12. 2022.
V ceně
Online kurz pečení kváskového chleba (kurz je rozložen do 4 týdnů, každý týden se otevře nové video)
- Vstup do členské sekce na 6 měsíců (+ názorná videa k pečení 3 druhů kváskového chleba)
- Podrobné postupy ve formě videí
- Recepty a návody k vytištění
- Webináře „Rozjeď to s kváskem“ a „Pekařská terminologie v 60 minutách“
- Bonusové recepty na využití kvásku + video o rozdělení mouk a jejich výběru pro ten nejlepší chleba
- Rozdělení kurzu:
- 1. týden: Rozjezd s kváskem
- Seznámíte se s kváskovým pečením pro pevné základy
- Zjistíte, co to je kvásek a jak kvásek založit/získat a jak o něj pečovat
- Seznámíte se s vybavením, které využijete při pečení
- 2. týden: Žitný kváskový chleba
- Upečete chleba s receptem určeným na první pokus s nečekaně vláčnou střídkou
- Naučíte se s kváskem pracovat
- 3. týden: Pšenično-žitný bochník
- Vyzkoušíte si další recepty
- Naučíte se chleba tvarovat
- Dozvíte se, jak poznat správné nakynutí a jak chleba správně naříznout
- 4. týden: Chleba bez hnětení
- Ze žitného kvásku si připravíte pšeničný
- Naučíte se péct chleba i bez zadělávání a dozvíte se, jak se nepřilepit k těstu
- 1. týden: Rozjezd s kváskem
- Playlist na Spotify, který navodí tu správnou náladu při pečení
- Kváskový deník pro rychlé pokroky při pečení
Rezervace: Po zakoupení voucheru zašlete e‑mail s kódem voucheru a jménem na lenka@mitefiti.cz, do dvou dnů vám přijde přihlašovací kód, který zadáte do kolonky „Slevový kód“ na webových stránkách, dokončíte registraci a objednáte si kurz.
- Po uplatnění voucheru není možné voucher stornovat či refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak by vypadala vůně domova, kdyby měla fyzickou podobu? Jako pěkně baculatý, nadýchaný a křupavý chléb.
Rádi byste si upekli domácí kváskový chleba, ale na kvásek si netroufáte? Už jste se o kvásek starali, ale zplesnivěl vám, nebo tzv. umřel? Vyzkoušejte online kurz pečení kváskového chleba, na kterém zjistíte, že kváskování není žádná věda a nepotřebujete k tomu ani žádné speciální vybavení.
Jak bude kurz probíhat?
- Během 4 týdnů vás lektorka provede všemi zásadními body pečení z kvasu.
- Každý týden dostanete k dispozici videa, kde budete lektorce koukat pod ruce a kde si vysvětlíte, na co si dát pozor a co zase tak důležité není.
- Během kurzu se naučíte upéct 3 základní varianty kváskového chleba a budete si umět recepty upravovat podle své chuti.
- Postupy a recepty dostanete ve formě pdf k tisku, abyste měli vše po ruce.
Dobré vědět: Kurzem vás provede Lenka Bobková, která má 9letou praxi v pečení kváskového pečiva. Mj. se pyšní také inženýrským titulem z mikrobiologie, a tak si s kváskem velmi dobře rozumí.
