


























Dobrá rada nad zlato: Tyhle dobroty nedávejte z ruky. Mizí závratnou rychlostí!
Pokud patříte mezi milovníky neotřelých chutí, vyzkoušejte netradiční džemy, karamely a oříškové krémy od Sugarlife. Dát si můžete třeba džem s mangem a mučenkou nebo s malinami, liči a nádechem růže. Karamely vybírejte slané, vanilkové, ale i malinové nebo banánové a krémy jsou v nabídce třeba kokosové, lískooříškové nebo pistáciové s granolou. Prostě jedno lákadlo vedle druhého!
Tip: Mrkněte se na další akce Sugarlife. V nabídce jsou kromě jednotlivých skleniček třeba i dárková balení těchto dobrot.
Tyhle delikatesy můžete ujídat jen tak po lžičce, ale skvělé jsou i na palačinkách a lívancích, v kaších nebo na pohárech. Fantazii se prostě meze nekladou. Jen vám zaručujeme, že dlouho se u vás neohřejí, tak si radši udělejte pořádnou zásobu.
Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy
Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a reprezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů v Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.
- V České republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
- Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
- Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech.
Adresa pro případné vrácení zboží:
GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko