
Termín
Platnost do 31. 12. 2022.
V ceně
Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu
- Recepty a certifikát o absolvování kurzu
- V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje)
- Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte
- Délka kurzu je vždy 3–3,5 h
- Po kurzu vám zašlou recepty
- Jak kurz probíhá: Účastníci připravují společně několik pokrmů, každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte
- Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů
- Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat
Omezení
Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob.
Jak uplatnit
- Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na e‑mailu info@hungrytown.cz
- Další termíny budou vypisovány postupně.
- Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
- Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.
Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.
Tip: Mrkněte se na hodnocení předchozích kurzů, účastníky tahle akce prostě baví.
Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy několik pokrmů. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.
Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata
- Tradiční české omáčky: uvaříte úžasnou svíčkovou, candáta s holandskou omáčkou, skvělou koprovku nebo křenovku a jako dezert lívance s vanilkovým tvarohem a omáčkou z lesního ovoce
- Pečená masa: připravíte pečený bůček s pražskou nádivkou, roastbeef, kuřecí roládu se špenátovou nádivkou a lososa v papilotě se zeleninou
- Steaky a fláky masa: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, steak z hovězí svíčkové, kuřecí prsíčko s nádivkou a steak z lososa v bylinkové marinádě
- Sushi: naučíte se vše od přípravy rýže až po motání rolek maki a nigiri
- Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky a smažený ananas
- Ryby a mořské plody: uvaříte mušle sv. Jakuba, chobotnici, krevety, tatarák z lososa a dobrou rybu z aktuální nabídky
- Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte talíř italských předkrmů, těstoviny s domácím pestem, lasagne bolognese a domácí dezert panna cotta
- Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální Old School Style burger, buffalo křídla, gumbo polévku s krevetami a nesmí chybět pancake s javorovým sirupem
- Polévky jsou grunt: naučíte se připravit silný vývar, uvařit polévku Tam Ka Gung, originální gazpacho nebo zeleninový krém s lanýžovým olejem a krutony
- Zvěřina: bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
- Vaříme pro puberťáky: wrap se zeleninou a pečeným lososem, kuřecí stripsy v cornflakes, kuře na paprice s rýží, domácí lívance s vanilkovým krémem
- Rychlá večeře aneb nikdo nemá čas: thajská kokosová polévka se zeleninou, špagety aglio oli e peperoncino s krevetami, rychlá žemlovka s vanilkovým tvarohem a jablky
- Mleté maso aneb mleté prostě miluji: jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce, rolovaná sekaná z kuřete v papilotě s bramborovým pyré
- Tři perly z celé kachny: kachní kaldoun, kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky, kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou
