10chodové menu od oceňovaného šéfkuchaře pro pár: losos, raviola i wellington z panenské svíčkové

1 890 Kč 1 299 Koupit
4,1 / 5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka (kontakt) Brno (mapa) 62 prodejů
Voucher do 31. 3. 2022

Přehled nabídky Voucher do 31. 3. 2022

Výborné jídlo, klidná atmosféra, profesionální prezentace jídel na vysoké úrovni

David
Petr Erin Kováč je držitelem titulu Zlatý Kuchař
Skvělé hodnocení od předchozích strávníků
Restaurace kousek od Moravského náměstí
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 3. 2022.

V ceně

10chodové menu pro pár

  • 2× Amouse bouche – tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou
  • 2× Výběr francouzských a italských sýru a oliv (40 g)
  • 2× Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (30 g)
  • 2× Vichyssoise – francouzská pórková polévka (1 dcl)
  • 2× Carpaccio ze sušeného kachního prsa, cuketa marinovaná v asijském koření (20 g)
  • 2× Raviola plněná baby špenátem a ricottou, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
  • 2× Sorbet (30 g)
  • 2× Wellington z panenské svíčkové, dýňové pyré (70 g)
  • 2× Ovocný salát (20 g)
  • 2× Lívaneček s borůvkami a creme fresh (70 g) 

Omezení

  • Rezervace je možné provádět na 17:00 nebo 19:00. 
  • Rezervace: Stůl si zamluvte předem prostřednictvím formuláře.
    • V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu.
  • Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 
  • Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 7 8 9 10 11 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 890 Kč1 299 Kč
1 890 Kč1 299 Kč
Petr Erin Kováč je držitelem titulu Zlatý Kuchař
Skvělé hodnocení od předchozích strávníků
Restaurace kousek od Moravského náměstí

10 chodů možná nestačí na povstání, u jídelního stolu je to ale víc než dost.

Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Camino – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté degustační menu rovnou o 10 chodech. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč se svým týmem.

Velkolepou hostinu zahájí tygří kreveta s tuňákovou pěnou, přes výběr francouzských a italských sýrů se pak dostanete až k francouzské pórkové polévce. Následovat bude carpaccio ze sušeného kachního prsa i raviola plněná baby špenátem a ricottou. Zcela výjimečným chodem je wellington z panenské svíčkové a za zmínku určitě stojí i sorbet a lívaneček s borůvkami.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

1 890 Kč
1 299
Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.