Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

10chodové menu od oceňovaného šéfkuchaře pro pár: losos, raviola i wellington z panenské svíčkové

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

10chodové menu pro pár

  • 2× Amouse bouche – tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou
  • 2× Výběr francouzských a italských sýru a oliv (40 g)
  • 2× Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (30 g)
  • 2× Vichyssoise – francouzská pórková polévka (1 dcl)
  • 2× Carpaccio ze sušeného kachního prsa, cuketa marinovaná v asijském koření (20 g)
  • 2× Raviola plněná baby špenátem a ricottou, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
  • 2× Sorbet (30 g)
  • 2× Wellington z panenské svíčkové, dýňové pyré (70 g)
  • 2× Ovocný salát (20 g)
  • 2× Lívaneček s borůvkami a creme fresh (70 g) 

Omezení

  • Rezervace je možné provádět na 17:00 nebo 19:00. 
  • Rezervace: Stůl si zamluvte předem prostřednictvím formuláře.
    • V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu.
  • Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 
  • Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 7 8 9 10 11 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 890 Kč −31 % 1 299 Kč
1 890 Kč −31 % 1 299 Kč
Petr Erin Kováč je držitelem titulu Zlatý Kuchař
Skvělé hodnocení od předchozích strávníků
Restaurace kousek od Moravského náměstí

10 chodů možná nestačí na povstání, u jídelního stolu je to ale víc než dost.

Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Camino – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté degustační menu rovnou o 10 chodech. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč se svým týmem.

Velkolepou hostinu zahájí tygří kreveta s tuňákovou pěnou, přes výběr francouzských a italských sýrů se pak dostanete až k francouzské pórkové polévce. Následovat bude carpaccio ze sušeného kachního prsa i raviola plněná baby špenátem a ricottou. Zcela výjimečným chodem je wellington z panenské svíčkové a za zmínku určitě stojí i sorbet a lívaneček s borůvkami.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita