
Termín
Platnost do 31. 3. 2022.
V ceně
10chodové menu pro pár
- 2× Amouse bouche – tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou
- 2× Výběr francouzských a italských sýru a oliv (40 g)
- 2× Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (30 g)
- 2× Vichyssoise – francouzská pórková polévka (1 dcl)
- 2× Carpaccio ze sušeného kachního prsa, cuketa marinovaná v asijském koření (20 g)
- 2× Raviola plněná baby špenátem a ricottou, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
- 2× Sorbet (30 g)
- 2× Wellington z panenské svíčkové, dýňové pyré (70 g)
- 2× Ovocný salát (20 g)
- 2× Lívaneček s borůvkami a creme fresh (70 g)
Omezení
- Rezervace je možné provádět na 17:00 nebo 19:00.
- Rezervace: Stůl si zamluvte předem prostřednictvím formuláře.
- V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu.
- Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný.
- Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
10 chodů možná nestačí na povstání, u jídelního stolu je to ale víc než dost.
Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Camino – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté degustační menu rovnou o 10 chodech. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč se svým týmem.
Velkolepou hostinu zahájí tygří kreveta s tuňákovou pěnou, přes výběr francouzských a italských sýrů se pak dostanete až k francouzské pórkové polévce. Následovat bude carpaccio ze sušeného kachního prsa i raviola plněná baby špenátem a ricottou. Zcela výjimečným chodem je wellington z panenské svíčkové a za zmínku určitě stojí i sorbet a lívaneček s borůvkami.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.