Rezervace: Objednávejte 24 hodin předem přes e‑mail mdalamhossain74@gmail.com nebo pomocí SMS na čísle 777 293 432 či 731 823 182.
Text napište pokud možno anglicky a rovnou uveďte: hodinu, na kterou chcete zamluvit stůl, název hlavního jídla, které jste si vybrali, zvolenou přílohu a příchuť lassi a kód voucheru.
Jídlo s sebou: není problém, za příplatek vám jídlo zabalí s sebou.
Rezervace: Objednávejte 24 hodin předem přes e‑mail mdalamhossain74@gmail.com nebo pomocí SMS na čísle 777 293 432 či 731 823 182.
Text napište pokud možno anglicky a rovnou uveďte: hodinu, na kterou chcete zamluvit stůl, název hlavního jídla, které jste si vybrali, zvolenou přílohu a příchuť lassi a kód voucheru.
Jídlo s sebou: není problém, za příplatek vám jídlo zabalí s sebou.
Rezervace: Objednávejte 24 hodin předem přes e‑mail mdalamhossain74@gmail.com nebo pomocí SMS na čísle 777 293 432 či 731 823 182.
Text napište pokud možno anglicky a rovnou uveďte: hodinu, na kterou chcete zamluvit stůl, název hlavního jídla, které jste si vybrali, zvolenou přílohu a příchuť lassi a kód voucheru.
Jídlo s sebou: není problém, za příplatek vám jídlo zabalí s sebou.
Příjemná restaurace v Ostravě – Mariánských horách
V nabídce i varianty s obojím: maso i bez
Najít Bangladéš na mapě je možná trošku oříšek, v Ostravě vám ale postačí jít rovnou za nosem.
Už vůně autentických pokrmů jižní Asie vás musí
neomylně zavést do městské části Mariánské Hory. Právě tady totiž
stojí restaurace Taj Mahal Ostrava, kde vám kuchaři připraví
parádní hostinu hned pro dvojici vyhládlých žaludků a rozmlsaných
jazýčků. Nepůjde přitom jen o jeden chod, ale rovnou celé
menu.
Pikantní cibulové lívance bhaji, stejně jako
tradiční jogurtový nápoj lassi si dáte tak jako tak.
U hlavního jídla máte ale na výběr mezi variantou s kuřecím
masem a vegetariánskou verzí. Existuje ale samozřejmě i možnost,
že si chcete dát každý něco jiného – i na tyto případy jsou tu
připravené vouchery. Pak už jen stačí zalovit v jídelním lístku a ukázat prstem, na co máte chuť.
Co si můžete dát?
S kuřecím masem
Vegetariánské
Kuřecí Tikka Masala
(středně pálivé restované kuřecí kousky s cibulí a paprikou
v tradiční omáčce)
Mattar Paneer
(indický sýr s hráškem v kari omáčce)
Kuřecí Kadai
(kuřecí kousky s cibulí a paprikou v jemné omáčce z kokosu a kešu
oříšků)
Zeleninová korma
(směs zeleniny a indického sýru v jemné
smetanové omáčce z kokosu a kešu)
Kuřecí Palak
(kuřecí kousky se špenátem)
Rajma
(červené fazole v jemně
pálivé rajčatové omáčce)
Butter Chicken
(restované kuřecí kousky ve smetanovo-rajčatové omáčce zjemněné
máslem)
Chana Masala
(středně pálivý indický hrášek
s cibulí a paprikou v tradiční omáčce)
Kuřecí Jalfrezi
(velmi ostré kuřecí kousky
restované s cibulí, paprikou a chilli)
Aloo Gobi
(restované brambory
s květákem a indickým kořením)