
Termín
Platnost do 10. 10. 2021.
V ceně
- 2× amuse bouche (dle denní nabídky)
- 2× carpaccio ze sous-vide vepřové panenky s jablíčky, piniovými oříšky a rukolovým pestem
- 2× domácí ravioli se zauzenou treskou, lesními hříbky, pancettou a máslovou omáčkou s bílým vínem
- 2× hovězí wellington s bramborovým pyré, zelenými fazolkami se slaninou a demi-glace z červeného vína
- 2× zauzený losos s červenou řepou a květákovým crème fraîche
- 2× šafránové risotto s opečeným hráškem a zmrzlinou ze zauzeného camembertu a tymiánu
- 2× tygří krevety v máslové emulzi s česnekem a chilli s rýžovým crackerem
- 2× konfitovaná kachní kroketa s orientální zeleninou a sója-chilli dresinkem
- 2× karamelizované jablíčko se šlehaným kozím sýrem, vlašskými ořechy a granátovým jablkem
- 1× trio dezertů: čokoládový fondant, Bailey's crème brûlée a pistáciový cheesecake s bílou čokoládou
- 2× petit four (dle denní nabídky)
Omezení
Voucher je možné využít v těchto dnech a časech:
- od úterý do pátku v časech 17:00 nebo 19:30
- v sobotu ve 12:00, 17:00 nebo 19:30
Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 48 hod. předem na tel. 604 456 654 a zároveň uveďte kód voucheru.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 10. 10. 2021.
V ceně
- 2× amuse bouche (dle denní nabídky)
- 2× carpaccio ze sous-vide vepřové panenky s jablíčky, piniovými oříšky a rukolovým pestem
- 2× domácí ravioli se zauzenou treskou, lesními hříbky, pancettou a máslovou omáčkou s bílým vínem
- 2× hovězí wellington s bramborovým pyré, zelenými fazolkami se slaninou a demi-glace z červeného vína
- 2× zauzený losos s červenou řepou a květákovým crème fraîche
- 2× šafránové risotto s opečeným hráškem a zmrzlinou ze zauzeného camembertu a tymiánu
- 2× tygří krevety v máslové emulzi s česnekem a chilli s rýžovým crackerem
- 2× konfitovaná kachní kroketa s orientální zeleninou a sója-chilli dresinkem
- 2× karamelizované jablíčko se šlehaným kozím sýrem, vlašskými ořechy a granátovým jablkem
- 1× trio dezertů: čokoládový fondant, Bailey's crème brûlée a pistáciový cheesecake s bílou čokoládou
- 2× petit four (dle denní nabídky)
- Ke každému z chodů vinné párování:
- 2× Martini Bianco
- 2× Merlot, Fleur de d’Artagnan Rosé, FRA
- 2× Colombard, Fleur de d’Artagnan Blanc, FRA
- 2× Merlot, Fleur de d’Artagnan Rouge, FRA
- 2× Chardonnay, Cuvée Disseney, FRA
- 2× Cinsault, Rosé de la Chavaliére, FRA
- 2× Grolleau, Rosé d’Anjou AOP, FRA
- 2× Pinot Noir, Cuvée Disseney, FRA
- 2× Armenia Pomegranate Sweet, ARM
- 2× Espresso
- 2× Papidoux Calvados VSOP
Omezení
Voucher je možné využít v těchto dnech a časech:
- od úterý do pátku v časech 17:00 nebo 19:30
- v sobotu ve 12:00, 17:00 nebo 19:30
Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 48 hod. předem na tel. 604 456 654 a zároveň uveďte kód voucheru.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
U čtenářů boduje Klapzubova jedenáctka. To gurmáni zásadně oceňují jedenáctku od šéfkuchaře Guesta.
Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění – o tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí i to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
„Výborné jídlo s nádhernou prezentací od samotného šéfkuchaře. Dokonalost!“ – Tereza, 01/2021
Těšte se na vybrané lahůdky od masa, mořských plodů a ryb až po dezerty (trio dezertů společné pro oba, petit four pro každého zvlášť). Ochutnáte například domácí ravioli se zauzenou treskou, hovězí wellington, konfitovanou kachní kroketu, ale třeba i Bailey's crème brûlée či pistáciový cheesecake. To vše navíc snadno vyšperkujete variantou s vinným párováním – ke každému chodu dostanete sklenku vína, které jídlo znamenitě doplní.
V restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou se na vás těší od úterý do pátku v časech 17:00 nebo 19:30 a v sobotu ve 12:00, 17:00 nebo 19:30. Podnik najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí – pár kroků od zastávky Výstaviště.
