Rezervace: na tel. 776 570 736 či na e‑mailu vilidestroj@seznam.cz (min. týden dopředu, sdělte kód voucheru).
Termíny jsou závislé na období vaření piva: nahlaste raději několik termínů, kdy by se vám účast na kurzu hodila, a individuálně se s pivovarem domluvíte.
Když někdo slízne sladkou smetanu, vychutná si údajně to nejlepší. Vy sice slíznete hořkou pěnu – ale chutnat vám bude ještě víc!
Nic nezahřeje tak, jako výsledek vlastní poctivé práce. A navíc: vy si i pochutnáte a až příště pozvednete k žíznivým rtům orosenou sklenici zlatavého moku, můžete o něm přátelům znalecky povyprávět. V Pivovaru Radouš se totiž naučíte řemeslné pivo vařit.
„Velmi příjemné prostředí a pozitivní atmosféra, výborná piva i gulášek a celý den byl na 1.“ - Andrea, 06/2020
Poctivě a hezky česky
V pivovaru dbají na poctivé řemeslo. Při výrobě většiny piv používají české suroviny a osvědčené technologické postupy – výrobu proto neurychlují chemicky ani časově. Pod odborným dohledem se tak naučíte vařit poctivé domácí pivo: chuťově úplně jinou ligu než europiva ze „sámošky“.
Účastník kurzu získá spoustu technických znalostí i praktických dovedností a své pivo na místě okoštuje. Na památku dostane i skleněný půllitr s logem pivovaru a taky certifikát o absolvování kurzu.
Tip: Aby vám šla práce líp od ruky, dejte si za 110 Kč pivovarský guláš paní sládkové.