Jak napsal už Josef Kajetán Tyl: Zabijačka aneb žádný hněv a žádná rvačka. Leda o příbory.
Pokud jste milovníky vepřového, pak jste právě narazili na zlatou žílu jménem Ta Farma. Na jejích farmách u Plzně se totiž nepasou jen tak ledajaká prasata, ale pašíci z plemene Pietrain a DL, kteří mají oproti klasickým čuníkům jemnější a méně tučné maso.
Vykrmení na zhruba 110 kg potom putují na porážku, aby je ve vlastní bourárně zpracovali na tlačenku, jitrnice, jelítka, sádla, škvarky a vepřové ve vlastní šťávě. V bedýnce o váze přes 4,5 kg si pak tuhle výslužku můžete osobně vyzvednout, případně se domluvit na bezplatném dovozu kamkoli po Plzni.
Tip: Jestli chcete ještě před objednáním ochutnat, navštivte v Plzni Bistro Ta Farma.
„Již dlouho jsem se nesetkala s takovou ochotou a vstřícností 😊 Zakoupila jsem 3× farmářskou zabijačkovou bedýnku. Vše bylo připraveno podle dohody, včetně objednané uzeniny. V „bedýnce“ vše vzorně a stylově zabaleno. Dvě bedýnky byly dárek a všichni jsme se shodli, že vše bylo chuťově vynikající, suroviny čerstvé. Přístup personálu milý, ochotný. Všechno další zboží i prostředí hodnotím jako výborné! V této prodejně jsem rozhodně nebyla naposledy a mohu vřele doporučit ❤️.“ (Jarmila, prosinec 2020)