Luxusní 5chodové menu na Žižkovské věži: foie gras, losos, saltimbocca z kuřátka i koktejl

2 999 Koupit
4,7 / 5 Tower Park Praha (kontakt) Praha - Žižkov (mapa) 65 prodejů
Restaurace jsou teď zavřené, některé z nich však mají výdejní okénko nebo vám jídlo přivezou. Před uplatněním voucheru si prosím ověřte přímo u podniku, zda vám připraví i jídlo s sebou. 

Přehled nabídky

Vše skvělé už od samého začátku. Rezervace míst i s výběrem výhledu, bezproblémové přidání dalšího…

Jakub
Výjimečné menu poskládané z prvotřídních surovin
Restaurace v 66 metrech s nádherným výhledem
Skvělý dárek: vouchery platí až do 25. 6. 2021
Varianty (1)
Můžete využít až do 25. 6. 2021

Termín

Platnost 1. 12. 2020 – 25. 6. 2021.

V ceně

5chodové degustační menu pro 2 osoby:

  • 2× pečená kachní foie gras, maková brioška, švestková povidla, vanilková omáčka, šafránová pěna
  • 2× krémové lanýžové noky, černý lanýž, šalotková pěna
  • 2× temperovaný losos label rouge, koprová espuma, pečený brambor, vejce a strouhanka z máslového croissantu
  • 2× saltimbocca z olivového kuřátka, hummus s mangem a kari, opečený lilek, máslový hrášek, espuma z granátového jablka
  • 2× krupicová espuma z kokosového mléka, tonka fazole, marinovaný ananas, sekané pistácie
  • 2× signature cocktail podle výběru kdykoli během zážitku:
    • Lavender Fizz
    • Sweet Cherry
    • Daiquiri No. 2 
    • Dry Apple Joy
    • Smokey Bee
    • Simply Digestif

Dobré vědět: Menu se může v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu

  • Rezervace: Nutná s dostatečným předstihem, a to výhradně přes https://oblaca-degustacni-menu.rezervujstul.cz/.
  • Telefonická rezervace není možná. V on-line rezervačním formuláři si ověřte volné termíny, vyberte si ten, který vám vyhovuje, a zadejte všechny kódy voucherů, které máte.
  • Více informací vám rádi podají na e‑mailu info@towerpark.cz
  • Jídlo s sebou: Kdepak, posezení v této restauraci je zážitek, o který určitě nechcete přijít. Odnos s sebou není možný. 

Pokud se v domluveném termínu nedostavíte, voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 6 7 8 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 999 Kč
2 999 Kč
Výjimečné menu poskládané z prvotřídních surovin
Restaurace v 66 metrech s nádherným výhledem
Skvělý dárek: vouchery platí až do 25. 6. 2021

Jaké tajné koření používají kuchaři restaurace Oblaca? Dechberoucí výhled na Prahu!

Oslava narozenin, výročí, svátku nebo toho, že jeden druhého máte… V restauraci Oblaca na Žižkovské věži oslavíte zkrátka cokoliv, co vás napadne. V tomto netradičním, ale špičkovém prostředí si pochutnáte na 5chodovém degustačním menu plném nových chutí. 

„Obsluha byla příjemná, usměvavá a komunikativní. Jídlo bylo vynikající. To vše doplnil překrásný výhled na celou Prahu.“ (Silvie, 09/2020) 

Degustační menu o 5 chodech pro vás připravil šéfkuchař Tomáš Lachman. Těšte se na lanýžové noky, lososa s koprovou espumou, saltimboccu z olivového kuřátka a hummus s mangem i krupicovou espumu z kokosového mléka. To vše doprovodí signature cocktail a dechberoucí výhled na Prahu, neboť stolovat budete v 66 metrech nad zemí.

Tip na dárek: Voucherem na toto menu potěšíte každého milovníka skvělého jídla. Uvidíte, jak mu už při čtení jednotlivých pokrmů budou nadšením svítit oči.

TopLife Czech

Restaurace letos již po páté v řadě získala 3 zlaté lvy v TopLife, což je prestižní a hlavně objektivní hodnocení, které posuzuje jak podávané jídlo, jeho kvalitu a originalitu, tak obsluhu a prostředí restaurace. Tři lvi jsou nejvyšším možným oceněním, jsou zárukou setkání s vrcholnou podobou gastronomického umění šéfkuchaře, profesionality personálu, vkusného interiéru a skvělé atmosféry restaurace.

Šéfkuchař Tomáš Lachman se navíc letos probojoval mezi 10 nejlepších kuchařů ČR (8. místo) a k ocenění v TopLife říká: „Ocenění si opravdu velmi vážíme. Je to úspěch všech lidí, kteří se na tom soukolí podílejí. A jestli míříme výš? Vždy je dobré vytyčit si cíle a udělat maximum pro to, aby jich člověk dosáhl. Zároveň ovšem nesmíte zapomínat na to, že práce by měla být i jakousi kolektivní zábavou. Gastronomie je hlavně o lidech a lidé by si ji měli do sytosti užít. Je skvělé, když lidem chutná a užijí si návštěvu v podniku, do kterého se pak rádi vrací.“

2 999

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.