
Termín
Platnost do 19. 1. 2022.
V ceně
5chodové degustační menu pro 2 osoby:
- 2× Panna cotta z kozího sýra s medem, perníková oplatka, fíky, pomeranč, citronový gel a salát z quinoy a lučních bylin
- 2× Krémové lanýžové noky, černý lanýž, šalotková pěna
- 2× Temperovaný losos Label Rouge, koprová espuma, pečený brambor, vejce, strouhanka z máslového croissantu
- 2× Bažantí prsa balená ve slanině, karamelizovaná jablka, bramborové pyré, divoká brokolice, chips z jablka a omáčka Calvados
- 2× Mandlový dortík s krémem z pečených kaštanů, čokoládová omáčka
- 2× signature cocktail podle výběru kdykoli během zážitku:
- Humming Bird: vodka, rebarborový nektar Spumante Pinot noir, máslo, kopřiva
- Palermo: vodka, vermut, bazalka, parmezán, lanýž
- Geisha: gin, listy kafrové limety, zelený čaj, grepový kouř
- Slow Walker: skotská whisky, lacto-fermentované jahody, vanilka, soda
- Prohibition: bourbon, heřmánek, med, absinth
- High Fashioned: tequila blanco, spálený grep, campari, broskvový parfém
- Sparrow: „Zero“ rum, mango, smetana, muškátový oříšek
- Summer 21: „Zero“ gin, yuzu, bezinka, soda
Dobré vědět: Menu se může v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu.
- Rezervace: Nutná s dostatečným předstihem, a to výhradně přes https://oblaca-degustacni-menu.rezervujstul.cz/.
- Telefonická rezervace není možná. V on-line rezervačním formuláři si ověřte volné termíny, vyberte si ten, který vám vyhovuje, a zadejte všechny kódy voucherů, které máte.
- Více informací vám rádi podají na e‑mailu info@towerpark.cz
- Jídlo s sebou: Kdepak, posezení v této restauraci je zážitek, o který určitě nechcete přijít. Odnos s sebou není možný.
Pokud se v domluveném termínu nedostavíte, voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jaké tajné koření používají kuchaři restaurace Oblaca? Dechberoucí výhled na Prahu!
Oslava narozenin, výročí, svátku nebo toho, že jeden druhého máte… V restauraci Oblaca na Žižkovské věži oslavíte zkrátka cokoliv, co vás napadne. V tomto netradičním, ale špičkovém prostředí si pochutnáte na 5chodovém degustačním menu plném nových chutí.
„Obsluha byla příjemná, usměvavá a komunikativní. Jídlo bylo vynikající. To vše doplnil překrásný výhled na celou Prahu.“ (Silvie, 09/2020)

Degustační menu o 5 chodech pro vás připravil šéfkuchař Tomáš Lachman. Těšte se například na lanýžové noky nebo lososa s koprovou espumou. To vše doprovodí signature cocktail a dechberoucí výhled na Prahu, neboť stolovat budete v 66 metrech nad zemí.
|
Tip na dárek: Voucherem na toto menu potěšíte každého milovníka skvělého jídla. Uvidíte, jak mu už při čtení jednotlivých pokrmů budou nadšením svítit oči.
TopLife Czech
Knižní průvodce po zážitkových restauracích celé České republiky Nejlepší restaurace oceněné Zlatými lvy 2021 je na světě. Restaurace Oblaca opět získala 3 Zlaté lvy. TopLife je prestižní a hlavně objektivní hodnocení, které posuzuje jak podávané jídlo, jeho kvalitu a originalitu, tak obsluhu a prostředí restaurace. Tři lvi jsou nejvyšším možným oceněním, jsou zárukou setkání s vrcholnou podobou gastronomického umění šéfkuchaře, profesionality personálu, vkusného interiéru a skvělé atmosféry restaurace.
Šéfkuchař Tomáš Lachman se navíc letos probojoval mezi 10 nejlepších kuchařů ČR (8. místo) a k ocenění v TopLife říká: „Ocenění si opravdu velmi vážíme. Je to úspěch všech lidí, kteří se na tom soukolí podílejí. A jestli míříme výš? Vždy je dobré vytyčit si cíle a udělat maximum pro to, aby jich člověk dosáhl. Zároveň ovšem nesmíte zapomínat na to, že práce by měla být i jakousi kolektivní zábavou. Gastronomie je hlavně o lidech a lidé by si ji měli do sytosti užít. Je skvělé, když lidem chutná a užijí si návštěvu v podniku, do kterého se pak rádi vrací.“