Pozornost do každé kuchyně: tři dárkové krabice fermentovaného koření Lussk

Lussk 22 prodejů
Varianta:
Dárková krabice koření Lussk I.
Podívejte se na další 2 varianty
Nakupte nad 850 Kč z Lussk a využijte dopravu zdarma!

V ceně varianty:

Dárková krabice koření Lussk

  • Polévkové koření, 50 g
    • Složení: cibule, sůl 35 %, celer, mrkev, pastinák, pórek, česnek, petrželová nať, olej slunečnicový, kurkuma, pepř, nové koření, bobkový list
    • Min. trvanlivost: 2. 2. 2022
  • Medová sůl, 70 g
    • Složení: sůl 80 %, med, sezamové semínko, hořčičné semínko, citron, česnek, zázvor, petrželová nať
    • Min. trvanlivost: 2. 2. 2022
  • Salátová sůl, 70 g
    • Složení: sůl 80 %, červená řepa, cibule, citron, limetka, bazalka
    • Min. trvanlivost: 2. 2. 2022
  • Italská sůl, 70 g
    • Složení: sůl 80 %, paprika, cibule, rajče, česnek, petrželová nať, bazalka
    • Min. trvanlivost: 2. 2. 2022
  • Citronová sůl, 70 g
    • Složení: sůl 80 %, citron
    • Min. trvanlivost: 2. 2. 2022
  • Bylinková sůl 70 g
    • Složení: sůl 80 %, cibule, kopřiva, červená řepa, medvědí česnek, petrželová nať, paprika, česnek, koriandr, pepř, bazalka, kmín
    • Min. trvanlivost: 2. 2. 2022 
  • Vyrobeno v ČR 

Doručení:

Osobní odběr Zásilkovna (2829 poboček)
70 Kč (5 prac. dní)

Česká pošta
90 Kč (5 prac. dní)

Doručuje obchod:

www.lussk.cz
koreni@lussk.cz
+420 776 488 806
Do polévky, guláše, na ryby i luštěniny, sůl
Vyrobeno v České republice
Speciálně pro zákazníky Slevomatu

Vybrat variantu

Kdyby jídlo bylo děvče, tak je po tomhle koření jako Lussk!

Právě se směsí Lussk zavládne ve vaší kuchyni dokonalá harmonie chuti. Jedinečná kombinace kvalitních koření je totiž tou poslední špetkou, která vaší polévce, guláši, ratatouille, rybám i luštěninám chyběla. A co teprve citronová, česneková a cibulová sůl – ty jsou vskutku nad zlato.

Vy sami (ale spíš někomu pro radost) si teď můžete pořídit tato koření ve speciálním dárkovém balení, které je v nabídce pouze pro zákazníky Slevomatu

Zázrak jménem fermentace

V čem vězí kouzlo chuti? Všechna koření prochází procesem fermentace – čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do tří měsíců. V sudu probíhá kvašení, díky kterému se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin. Po fermentaci je čas na sušení (20–30 °C), přičemž právě nízká teplota je třeba k zachování kvality koření.

3 výhody fermentace

  • Konzervuje potravinu
  • Násobí živiny
  • Vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik 

Adresa pro případné vrácení zboží:

Klára Skopal-Procházková, Mistřice 95, 687 12 Bílovice u Uherského Hradiště

od 299