Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dvouhodinový workshop na výrobu čokoládových lanýžů včetně degustace

Tereza chocolate Brno - Řečkovice a Mokrá Hora (mapa) cca 90 km / 1 h
Počítáno autem z Přerova.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Tereza chocolate

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)

Workshop na výrobu čokoládových lanýžů pro 1 osobu

  • Délka workshopu: 2 hodiny
  • Degustace kakaových bobů, druhů čokolád, kakaa a kakaového másla
  • Šálek horké čokolády
  • Teorie o čokoládě
  • Ukázka temperace čokolády
  • Samostatné zpracování a dozdobení čokoládových lanýžů a bonbonů
  • Odnesete (či sníte) si 10 vlastnoručně vyrobených čokoládových lanýžů 
  • Rezervace: Termín si zamluvte přes e‑mail lanyze.tereza@seznam.cz nebo na tel. 774 998 375 a uveďte kód voucheru a svůj kontakt. 
  • Termíny budou od prosince 2020 zveřejněny na webových stránkách, další se budou postupně přidávat. 
  • Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

649 Kč
649 Kč
1 199 Kč
1 199 Kč

Čokoláda? Boží, že? Stejně jako lanýže.

Milujete čokoládu? Ostatně, kdo by ji nemiloval – a strávit 2 hodiny v její sladké společnosti bude naprosto skvělé. S šálkem horké čokolády v ruce si nejprve vyslechnete zajímavé povídání o čokoládové historii, pak ochutnáte různé druhy čokolád, ale také kakaové boby i kakaové máslo, abyste na vlastní chuťové buňky poznali, z čeho se vlastně čokoláda skládá.

A pak už se vrhnete na samotnou výrobu různých druhů lanýžů, které si sami vytvoříte a ozdobíte. Ale nebojte se, zkušená lektorka Tereza vám bude celou dobu k ruce, aby vám se vším poradila. Vše, co si vlastníma rukama stvoříte, si samozřejmě můžete odnést či sníst na místě.

Nahoru