Jít do restaurace na večeři už je trochu nuda? A co takhle jít do restaurace na večeři, kterou si tam sami připravíte?
Povyšte své kulinářské umění na další úroveň – učte se od profesionála na kurzu vaření Česká klasika podle M. J. Sandtnerové! Ten pro vás přichystali v hotelu Le Palais. Společně tu uvaříte čtyři výtečné chody, které si pak samozřejmě vychutnáte, a to v krásné hotelové restauraci Artista. Vše potřebné, od zástěry až po suroviny, vám poskytnou na místě, k dispozici celou dobu budou také nealko nápoje. V nabídce je voucher pro jednoho i dva, a tak klidně vyrazte v páru a užijte si 3hodinový kurz společně.
Skvělé info: Kurz může probíhat v češtině a angličtině zároveň, klidně s sebou tedy vezměte kamaráda ze zahraničí.
Šéfkuchař Jiří Schwarz vás naučí pracovat se surovinami, a to i s těmi, které jste třeba ještě nikdy neochutnali. Budete připravovat tradiční recepty v moderním pojetí, a to se zaměřením na dary lesa a podzimu, tedy na houby, lesní plody a zvěřinu. Konkrétně: loveckou paštiku, kapustovou polévku, pomalu pečený jelení hřbet a krupicový trhanec. A aby toho nebylo málo, také se dozvíte jeden tajný recept. Na co? To je přece překvapení!
Dobré vědět: Jedete do Prahy na kurz a nechce se vám vracet večer zpátky domů? Využijte zvýhodněné nabídky a přikupte si noc ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní za 990 Kč.