
Termín
Platnost do 31. 1. 2021.
V ceně
3hodinový kurz vaření pro jednu osobu
- Receptury a suroviny
- Zapůjčení zástěry a veškerého inventáře hotelu
- Nealkoholické nápoje v průběhu kurzu
- Co se bude připravovat:
- Lovecká paštika se slaninou a husími játry
- Kapustová polévka se zeleným hráškem
- Pomalu pečený jelení hřbet na červeném víně a jalovci
- Krupicový trhanec s lesními plody, rakytníkem a zakysanou smetanou
- Přílohy: bylinková bageta, smažené bramborové nočky
- Termíny (vždy od 17:00 do 20:00):
- Neděle 4. 10.
- Úterý 13. 10.
- Středa 21. 10.
- Čtvrtek 5. 11.
- Neděle 22. 11.
- Čtvrtek 26. 11.
Po uvaření si na jídle pochutnáte v hotelové restauraci Artista.
Omezení
Minimální počet jsou 2 a maximální 8 účastníků kurzu.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba si zarezervovat termín kurzu na e‑mail info@lepalaishotel.eu
- Nezapomeňte uvést kód voucheru, rezervace vám bude obratem potvrzena.
- Upozornění: Vzhledem k současné situaci mohou být termíny kurzů upraveny. O případné změně budete informováni prostřednictvím e‑mailu.
- Dvoulůžkový pokoj se snídaní po kurzu za 990 Kč
- Parkování v kryté garáží na jeden den za 500 Kč
Obě služby je třeba nahlásit při rezervaci termínu kurzu.
Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 48 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná po písemné domluvě e‑mailem na info@lepalaishotel.eu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 1. 2021.
V ceně
3hodinový kurz vaření pro dvě osoby
- Receptury a suroviny
- Zapůjčení zástěry a veškerého inventáře hotelu
- Nealkoholické nápoje v průběhu kurzu
- Co se bude připravovat:
- Lovecká paštika se slaninou a husími játry
- Kapustová polévka se zeleným hráškem
- Pomalu pečený jelení hřbet na červeném víně a jalovci
- Krupicový trhanec s lesními plody, rakytníkem a zakysanou smetanou
- Přílohy: bylinková bageta, smažené bramborové nočky
- Termíny (vždy od 17:00 do 20:00):
- Neděle 4. 10.
- Úterý 13. 10.
- Středa 21. 10.
- Čtvrtek 5. 11.
- Neděle 22. 11.
- Čtvrtek 26. 11.
Po uvaření si na jídle pochutnáte v hotelové restauraci Artista.
Omezení
Minimální počet jsou 2 a maximální 8 účastníků kurzu.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba si zarezervovat termín kurzu na e‑mail info@lepalaishotel.eu
- Nezapomeňte uvést kód voucheru, rezervace vám bude obratem potvrzena.
- Upozornění: Vzhledem k současné situaci mohou být termíny kurzů upraveny. O případné změně budete informováni prostřednictvím e‑mailu.
- Dvoulůžkový pokoj se snídaní po kurzu za 990 Kč
- Parkování v kryté garáží na jeden den za 500 Kč
Obě služby je třeba nahlásit při rezervaci termínu kurzu.
Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 48 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná po písemné domluvě e‑mailem na info@lepalaishotel.eu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jít do restaurace na večeři už je trochu nuda? A co takhle jít do restaurace na večeři, kterou si tam sami připravíte?
Povyšte své kulinářské umění na další úroveň – učte se od profesionála na kurzu vaření Česká klasika podle M. J. Sandtnerové! Ten pro vás přichystali v hotelu Le Palais. Společně tu uvaříte čtyři výtečné chody, které si pak samozřejmě vychutnáte, a to v krásné hotelové restauraci Artista. Vše potřebné, od zástěry až po suroviny, vám poskytnou na místě, k dispozici celou dobu budou také nealko nápoje. V nabídce je voucher pro jednoho i dva, a tak klidně vyrazte v páru a užijte si 3hodinový kurz společně.
Skvělé info: Kurz může probíhat v češtině a angličtině zároveň, klidně s sebou tedy vezměte kamaráda ze zahraničí.
Šéfkuchař Jiří Schwarz vás naučí pracovat se surovinami, a to i s těmi, které jste třeba ještě nikdy neochutnali. Budete připravovat tradiční recepty v moderním pojetí, a to se zaměřením na dary lesa a podzimu, tedy na houby, lesní plody a zvěřinu. Konkrétně: loveckou paštiku, kapustovou polévku, pomalu pečený jelení hřbet a krupicový trhanec. A aby toho nebylo málo, také se dozvíte jeden tajný recept. Na co? To je přece překvapení!
Dobré vědět: Jedete do Prahy na kurz a nechce se vám vracet večer zpátky domů? Využijte zvýhodněné nabídky a přikupte si noc ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní za 990 Kč.