
Termín
Platnost do 10. 10. 2021.
V ceně
- 2× amuse bouche (à 25–35 g)
- 1× zauzený hovězí tatarák s nakládanou cibulkou, kapary, okurkami a hořčicí servírovaný s bagetkou a česnekovým máslem (225 g)
- 1× rump steak (800 g) s pepřovou a hříbkovo-rozmarýnovou omáčkou, máslem Café de Paris, salátkem, zelenými fazolkami, opečenými hříbky, rajčetem a domácími hranolky pont neuf (přílohy 960 g)
- 2× marakujový cheesecake (à 120 g)
- 2× petit four (à 15–25 g)
Omezení
Voucher je možné využít v těchto dnech a časech:
- pondělí 11:00–14:00
- úterý až pátek 11:00–14:00 a 17:00–19:30
- sobota 12:00–19:30
- Rezervace: stůl si zamluvte min. 48 hodin předem na tel. 604 456 654. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Změna nebo zrušení rezervace jsou možné alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co říkají hosté, když na stůl dostanou tohle menu? „Dost řečí, dobrou chuť!“
Pojďte si vychutnat exkluzivní steakové menu do Guest Restaurantu Français, vyhlášené ostravské restaurace, kde kraluje šéfkuchař Simon Guest. Ten má mimo jiné praxi z restaurace se dvěma michelinskými hvězdami, takže jeho hosté si odtud odnášejí opravdu výjimečný kulinářský zážitek.
Tentokrát se bude podávat pětichodové menu (vč. amuse bouche a petit four). Zahájí ho zauzený hovězí tatarák, který následuje 800gramový „pan“ rump steak s pepřovou a hříbkovo-rozmarýnovou omáčkou. Nechte si na něj dost místa v břiše a po něm i na marakujový cheesecake!

Dobré vědět: Tohle menu je sestavené exkluzivně pro zákazníky Slevomatu. Ve standardní nabídce ho nenajdete.
V Guestu je i servírování vyladěné do posledního detailu a zákazníci ve svých hodnoceních chválí také personál. Pro gurmány to bude zkrátka jedinečný zážitek. Tak bon appétit!