
Termín
Platnost do 31. 1. 2021.
V ceně
- Uzená žebra z grilu, 500 g
- Dva druhy hořčice, kečup, křen, kozí rohy, zeleninová obloha
- 1× hranolky ve fritovacím košíčku, à 150 g
- Rezervace: pro jistotu volného stolu zavolejte předem na tel. 541 213 781, zároveň nahlaste kód voucheru.
Po dobu uzavření restaurací vládou je možné odnést si jídlo s sebou za příplatek 15 Kč.
Rezervaci je možné změnit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 1. 2021.
V ceně
- Uzená žebra z grilu, 1 kg
- Dva druhy hořčice, kečup, křen, kozí rohy, zeleninová obloha
- 2× hranolky ve fritovacím košíčku, à 150 g
- Rezervace: pro jistotu volného stolu zavolejte předem na tel. 541 213 781, zároveň nahlaste kód voucheru.
Po dobu uzavření restaurací vládou je možné odnést si jídlo s sebou za příplatek 15 Kč.
Rezervaci je možné změnit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdyby si Bůh mohl koupit tahle žebra, možná by při tvoření Evy zbytečně nekradl to Adamovo.
V restauraci Laguna si totiž pochutnáte opravdu božsky – čekají tu na vás uzená žebra propečená na grilu, ke kterým si dáte hromadu hranolků. Nebude chybět ani hořčice, kečup, křen, kozí rohy a zeleninová obloha, aby vám opravdu nechybělo vůbec nic!
Prkno plné grilovaných žebírek spolehlivě zasytí 1 – 2 osoby se slušným hladem. Pokud ale chcete jen chuťovku k pivku, klidně pozvěte kamarády a o hostinu se podělte. Osvěží vás některé ze 7 druhů točených piv – kdo by odolal kombinaci zlatavého moku a grilovaného masa?