Carpaccio z pravé hovězí svíčkové, lehce zauzené v grilu Josper s lanýžovým crème fraîche, olivovým olejem, kapary, parmigiano regiano, rukolou a pečivem (80 g)
Biftek z mladého býčka připravený v grilu Josper (200 g) s fazolovými lusky s anglickou slaninou a česnekem, omáčkou demi-glace, podávaný s restovanými brambory grenaille s bylinkami a česnekem
Brownies z belgické čokolády s malinami sušenými mrazem a ovocem (120 g)
Během večera voda, hořká čokoláda k rumu, sýrové prkno
Poklad může člověk najít na různých místech. Často třeba na talíři nebo ve skleničce.
Tenhle zážitek si vychutnáte doslova plnými doušky, ale užijí si i vaše oči a nos. V restauraci Imrvére pro vás mistři kuchaři přichystají tříchodové menu, ve kterém hraje hlavní roli biftek z mladého býčka, a k tomu vás čeká řízená degustace světových rumů. Do sklenek vám postupně nalijí 7 druhů, profesionální znalec a milovník prémiového alkoholu z firmy Bartida vám k nim vždy poví více.
Vaše chuťové pohárky se prostřednictvím rumů vydají na cestu do Panamy, Dominikánské republiky, Venezuely a na Kubu. Akce se koná ve 4 termínech: 16. 7., 6. 8., 20. 8. a 10. 9. 2020. Nalaďte se na nové chutě a těšte se na příjemný čas strávený v útulné restauraci, která je jako malý bazárek – svět plný vůní, chutí a zajímavých věcí, kde na vás dýchne kouzlo dob minulých.