
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
- 1× Richardův hambáč (150 g hovězího masa, slanina, čedar, karamelizovaná cibule, rajče, salát, BBQ omáčka)
- Hamburger je možné na přání přiostřit
- 1× belgické hranolky (150 g)
- 1× 12° světlý ležák Richard, 0,5 l
Omezení
Voucher je možné využít pouze od úterý do čtvrtka.
- Rezervace předem je nutná, volejte na tel. 775 027 918.
- Kódem voucheru se prokážete na místě.
- Voucher je možné využít pouze od úterý do čtvrtka.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, vychutnejte si vše na místě.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
- 1× Richardův double hambáč (300 g hovězího masa, slanina, čedar, karamelizovaná cibule, rajče, salát, BBQ omáčka)
- Hamburger je možné na přání přiostřit
- 1× belgické hranolky (150 g)
- 1× 12° světlý ležák Richard, 0,5 l
Omezení
Voucher je možné využít pouze od úterý do čtvrtka.
- Rezervace předem je nutná, volejte na tel. 775 027 918.
- Kódem voucheru se prokážete na místě.
- Voucher je možné využít pouze od úterý do čtvrtka.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, vychutnejte si vše na místě.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Královsky dobré jídlo a pití? Kde jinde než pod hradem!
Vyrazte si pošmáknout do stylové pivovarské restaurace U Richarda, kterou najdete v centru Brna – pod Špilberkem. Mistr zdejší kuchyně vám připraví exkluzivní Richardův hambáč s hovězím, slaninou, čedarem a dalšími dobrotami. Dáte si klasickou verzi, nebo rovnou s dvojitou porcí masa?
K téhle pochoutce připočtěte belgické hranolky a řemeslné pivo Richard, a je tak jasné, že tady nejste naposledy! A co se týče piva, věřte, že půllitr bude prázdný raz dva – nefiltrované a nepasterizované pivo si tu totiž vaří vlastní a s pořádnou péčí.
Tip: Patříte mezi znalce a milovníky piva? Přečtěte si více o zdejším vaření zlatavého moku.
VařeníPrvní fází výroby piva je samotné vaření. To probíhá tradičním způsobem, který je typický pro pravý český ležák. Při vaření piva Richard nic nezanedbávají, a proto věnují pivu nejlepší péči a jedna várka se vaří dvanáct hodin. Hlavní kvašeníDalší fází je hlavní kvašení, které probíhá v tzv. spilkách. Jsou to chlazené nádoby, ve kterých pivo kvasí přibližně týden za nízkých teplot. Jedná se o tradiční spodní kvašení. Výsledkem je mladé pivo, které se dá připodobnit k burčáku. Při výrobě svrchně kvašených piv používají speciální kmeny kvasnic, a tím se jim daří zachovat autentickou chuť a vůni, které jsou pro tyto speciály charakteristické. Jemné dokvašováníPosledním krokem je jemné dokvašování – zrání piva. Proces trvá zhruba pět týdnů, kdy pivo leží v ležáckých tancích a pomalu dozrává. Kvasinky nasycují pivo oxidem uhličitým a zjemňují chuť. Do piva Richard se nepřidává technický oxid uhličitý, což má za následek, že pivo nepůsobí pocit plnosti a následné potíže. |