












Jak na mlsnou? Zasaďte jí (čo)K.O.
Že dokonale znáte všechny chutě čokolády? Ale kdepak! Vyhlášená řecká cukrárna Sokolata Agapitos ze Soluně vás přesvědčí o opaku. Při výrobě čokolád používají nejkvalitnější suroviny, spoustu kakaa, a navíc jsou bez konzervantů, náhražek a palmového tuku – najdete v nich jen přírodní suroviny.
Čokolády krásně vypadají, jsou elegantně zabalené a hlavně výborně chutnají. Vyzkoušet můžete třeba čokoládu s ananasem a vodkou, pepřem nebo třeba s houbami. V nabídce je navíc i varianta bez cukru – slazena stévií. Tyhle dobroty jsou zkrátka ideální jako dárek, ale jsou tak skvělé, že to nakonec určitě dopadne tak, že je nadělíte sami sobě.
O firmě Agapitos
Firma Agapitos byla založená v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v Thessalonikách proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběl dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly i krásné na pohled. Pro dosažení nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Iremia, s. r. o., Písnická 2, 142 00, Praha 4