
Termín
Platnost do 31. 8. 2021.
V ceně
3chodové menu pro 2 osoby
- 2× předkrm dle výběru
- Zauzený steak z lososa v barevném pepři, hráškové pyré, salátek z klíčků (80 g)
- Zauzená nízká hovězí roštěná, redukce z portského vína, bramborové pusinky (80 g)
- Carpaccio z červené řepy, čerstvý kozí sýr, pražené ořechy (100 g)
- 2× hlavní chod dle výběru
- Grilovaná hovězí květová špička, gratinované brambory, pikantní cibulový salátek (250 g)
- Filet z tresky, celerové pyré se zázvorem a citronem, citrusový salátek (180 g)
- Zeleninové ratatouille lasagne s bylinkovým bešamelem a pomodoro omáčkou s kapkou whiskey (300 g)
- 2× dezert dle výběru
- Čokoládový fondán s malinovou omáčkou a s fíkem marinovaným ve whiskey (150 g)
- Domací lívance s vanilkovou omáčkou a ořechy v karamelu (150 g)
- Domácí lívance s makovou omáčkou (150 g)
Degustace whiskey pro dva
- 2× 4 druhy whiskey (à 2,5 cl)
- Bulleit Rye (USA)
- Redbreast 12 Y.O. (Irsko)
- Glenlivet 12 Y.O. First Fill (Skotsko)
- Omar Sherry Cask (Tchai-wan)
- Součástí degustace je výklad k jednotlivým druhům (celkem cca 20 minut)
Rezervace: Na e‑mailu reservations@wrbmprague.cz si domluvte termín návštěvy předem.
Zrušení rezervace je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pokud je whiskey vaše gusto a máte bez něj v srdci pusto, tak vyrazte do Whiskey Restaurant, Bar & Museum Prague.
Whiskey nepijete, ale vychutnáváte si ji. Ověřte si známou pravdu ve Whiskey Restaurant, Bar & Museum Prague. Dokonce hned ve dvou tu budete žasnout nad 3chodovým degustačním menu, které je sestaveno tak, aby přesně ladilo s chutí vašeho oblíbeného alkoholu. Nádavkem si pak ještě užijete degustaci 4 druhů whiskey i s odborným výkladem.
Všechny chody si vyberete zcela podle libosti. Zvolíte jako předkrm raději zauzený steak z lososa, hovězí roštěnou, nebo carpaccio z řepy? A vyhraje u vás jako hlavní chod grilovaná hovězí špička, filet z tresky, nebo zeleninové ratatouille? Dilema budete řešit i u dezertu – čokoládový fondán i domácí lívance stojí za ochutnání.
Delikátní stolování zakončíte ve velkém stolu. U 20min. degustace s odborným výkladem ochutnáte hned 4 druhy whiskey ze všech koutů světa. Těšte se na Omar Sherry Cask z Tchai-wanu, Bulleit Rye Redbrest 12 Y.O. z USA i skotský First Fill a irský Glenlivet 12 Y.O.