Mistrem kuchyně: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel

2 750 Kč 1 899 Prohlédnout nabídku
4,1/5 Škola vaření Hungry town (kontakt) Praha - Krč (mapa) 292 zákazníků

Přehled nabídky

Profesionální přístup p. Slaniny, hezké prostředí, chutné recepty.

Aleš
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Voucher platí po celý rok 2020
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 12. 2020.

V ceně

Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu

  • Recepty a certifikát o absolvování kurzu
  • V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje)
  • Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte
  • Délka kurzu je vždy 3–3,5 h
  • Po kurzu vám zašlou fotky a recepty
  • Jak kurz probíhá: účastníci připravují společně několik pokrmů, každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte
  • Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů

Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat. 

Omezení

Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob.

  • Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na e‑mailu info@hungrytown.cz 
  • Další termíny budou vypisovány postupně.
  • Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou. 
  • Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
  • Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 750 Kč 1 899 Kč
2 750 Kč 1 899 Kč
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Voucher platí po celý rok 2020

Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.

Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.

Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy několik pokrmů. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.

Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata

  • Tradiční české omáčky: uvaříte úžasnou svíčkovou, candáta s holandskou omáčkou, skvělou koprovku nebo křenovku a jako dezert lívance s vanilkovým tvarohem a omáčkou z lesního ovoce
  • Pečená masa: připravíte pečený bůček s pražskou nádivkou, roastbeef, kuřecí roládu se špenátovou nádivkou a lososa v papilotě se zeleninou
  • Steaky a fláky masa: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, steak z hovězí svíčkové, kuřecí prsíčko s nádivkou a steak z lososa v bylinkové marinádě
  • Sushi: naučíte se vše od přípravy rýže až po motání rolek maki a nigiri
  • Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky a smažený ananas
  • Ryby a mořské plody: uvaříte mušle sv. Jakuba, chobotnici, krevety, tatarák z lososa a dobrou rybu z aktuální nabídky
  • Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte talíř italských předkrmů, těstoviny s domácím pestem, lasagne bolognese a domácí dezert panna cotta
  • Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální Old School Style burger, buffalo křídla, gumbo polévku s krevetami a nesmí chybět pancake s javorovým sirupem
  • Polévky jsou grunt: naučíte se připravit silný vývar, uvařit polévku Tam Ka Gung, originální gazpacho nebo zeleninový krém s lanýžovým olejem a krutony
  • Zvěřina: bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou 
2 750 Kč
1 899