Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurzy výroby domácích sýrů, másla, jogurtu a dalších mléčných produktů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Labyrint, cesta za vzděláním s.r.o.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Kurz domácí výroby másla, sýrů, jogurtů a dalších mléčných produktů pro 1 osobu

  • Délka kurzu: 4 hodiny
  • Termín: vypsaná je vždy minimálně jedna sobota v měsíci, někdy i jiné dny podle počtu zájemců

Náplň kurzu

  • Dozvíte se něco o historii, původu a výrobě jogurtu a pokrmů z něj vyrobených
  • Naučíte se vybrat a používat vhodné startovací kultury
  • Zkusíte sýření, krájení, solení a lisování
  • Zjistíte, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy
  • Uvidíte výrobu másla, jogurtu, kefíru a sýru
  • Ochutnáte výrobky z místních kultur
  • Produkty vyrábí lektorka ve spolupráci s účastníky (zkusíte si výrobu některého z produktů)
  • Domů si odnesete některé vzorky (dle dostupnosti, konkrétní vzorky nelze garantovat)
  • Rezervace: Termín a preferované místo kurzu si domluvte na tel. 732 682 544 nebo e‑mailu: lencova.veronika@seznam.cz
  • Nahlaste rovnou kód voucheru. 
  • Kurzu se můžou zúčastnit i děti od 8 let, vždy však v doprovodu dospělé osoby.
  • Dítě musí mít vlastní voucher. 

Změnit nebo zrušit rezervovaný termín je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč −33 % 999 Kč
1 500 Kč −33 % 999 Kč
1 500 Kč −33 % 999 Kč
1 500 Kč −33 % 999 Kč
Naučíte se vyrábět různé mléčné produkty
Vše, co vyrobíte, si pak odvezete domů

Když jde o mléčné produkty, není nad domácí výrobu!

Naučte se připravit vlastní sýr, jogurt či máslo nebo si troufněte rovnou na pokročilejší ricottu, brynzu, zrající sýry, korbáčky či čedar. Stačí se přihlásit do jednoho z kurzů, kde vám ukážou jak na to. Během 5 hodin se dozvíte něco málo o historii výroby, seznámíte se s technologickými postupy a pustíte se do díla. 

Vše, co vyrobíte, si pak odvezete domů. V pokročilém kurzu se dozvíte třeba také recepturu na přípravu sýrů camembert a gouda. Doma se pak můžete blýsknout a připravit úžasné domácí pohoštění. 

Místa konání:

  • Praha, Letná
  • České Budějovice, v části Suché Vrbné
  • Vila Jihočeské rybníky u vesnice Hlavatce, jen 19 km od Českých Budějovicích  

Termín kurzu je vypsaný vždy minimálně na jednu sobotu v měsíci. Pokud bude víc zájemců, můžou organizátoři vypsat i další termíny. 

Nahoru