
Termín
Platnost do 15. 1. 2020.
V ceně
Sváteční menu pro 2 osoby
- 2× amuse bouche
- 2× předkrm:
- Jemné plátky marinovaného lososa gravlax, 100 g
- Omáčka z hrubozrnné hořčice a medu
- 2× hlavní chod:
- Křepelka plněná kaštanovou nádivkou pečená na másle, 250–300 g
- Ostružinová omáčka, bramborové pusinky
- 2× dezert:
- Horký čokoládový fondant, šlehaná smetana
- Rezervace: místa si zamluvte předem na tel. 257 220 253.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne – jídlo je určené ke konzumaci v restauraci.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 1. 2020.
V ceně
Sváteční menu s vinným párováním pro 2 osoby
- 2× amuse bouche
- 2× předkrm:
- Jemné plátky marinovaného lososa gravlax, 100 g
- Omáčka z hrubozrnné hořčice a medu
- Gruner Veltliner Manfred Hebenstreit Rakousko
- 2× hlavní chod:
- Křepelka plněná kaštanovou nádivkou pečená na másle, 250–300 g
- Ostružinová omáčka, bramborové pusinky
- Montepulciano IGT Marche Rosso Itálie
- 2× dezert:
- Horký čokoládový fondant, šlehaná smetana
- Prosecco Spumante Villa Cornaro
- Rezervace: místa si zamluvte předem na tel. 257 220 253.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne – jídlo je určené ke konzumaci v restauraci.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dobrý zahradník se pozná podle krásně kvetoucí zahrady. A skvělý kuchař? Díky jeho umění rozkvetou zase talíře a nakonec i váš úsměv.
Kde strávit romantický večer? Vyrazte se svou drahou polovičkou do restaurace Na Farkáně, kde si pro vás připravili skvělé sváteční menu.
Vychutnáte si marinovaného lososa gravlax s hořčičnou omáčkou, křepelku s kaštanovou nádivkou pečenou na másle a sladkým závěrem bude horký čokoládový fondant se šlehanou smetanou. A pro milovníky vína máme skvělou zprávu – vybrat si můžete i variantu s vinným párováním.