Podzimní degustační menu pro dva: zaječí paštika, kachní roládka i daňčí plec

4,0/5 Hotel Kolonie (kontakt) Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves (mapa) 56 zákazníků

Přehled nabídky

příjemné a klidné prostředí, milý personál, výborné jídlo, čisto na pokojích, útulno

Blanka
Sklenka sektu jako přípitek
Podzimní krémová polévka z hříbků se smetanou
Jako dezert čokoládová pěna na karamelovém krému
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 1. 2020.

V ceně

Podzimní degustační menu pro 2 osoby

  • 2× amuse bouche – kousek zaječí paštiky s omáčkou Cumberland
  • 2× studený předkrm – kachní roládka podávaná na studeném pohankovém rizotu s lístky salátu a šlehaným výpekem 
  • 2× polévka – podzimní krémová z lesních hříbků se smetanou a tymiánem
  • 2× teplý předkrm – filátko ze pstruha na míchaných bramborách s bylinkami a máslovou omáčkou s limetkou a pažitkou 
  • 2× hlavní chod – daňčí plec v šípkové omáčce s karlovarským knedlíkem opečeným na másle s vinnou hruškou 
  • 2× dezert – čokoládová pěna na karamelovém krému s opilými borůvkami 
  • 2× sekt, 0,1 l
  • Karafa vody, 0,5 l 

Omezení

  • Vouchery je možné uplatnit ve všední dny od 17:00.
  • Vouchery nelze uplatnit 20. 12. 2019 – 3. 1. 2020. 

Rezervace: zavolejte alespoň 2 dny předem na tel. 777 866 027 nebo 596 012 666, zároveň nahlaste kód voucheru.

Vouchery je možné uplatnit ve všední dny od 17:00, o víkendu od 11:00. 

Změnit nebo zrušit rezervovaný termín je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 7

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

999 Kč
999 Kč
Sklenka sektu jako přípitek
Podzimní krémová polévka z hříbků se smetanou
Jako dezert čokoládová pěna na karamelovém krému

Co řeknete na tohle menu? KoloniJÉ!

V restauraci hotelu Kolonie si pro vás připravili podzimní menu o 6 chodech. Čeká vás teplý i studený předkrm – ochutnáte kachní roládku na pohankovém rizotu i filátko ze pstruha. V sychravém počasí vás zahřeje krémová polévka z lesních hříbků se smetanou a jako hlavní chod si vychutnáte daňčí plec v šípkové omáčce s karlovarským knedlíkem opečeným na másle s vinnou hruškou.

Přiťuknete si sklenkou sektu, k dispozici budete mít karafu s vodou a po jídle si můžete třeba vybrat kávu z nápojového lístku. Ta se totiž bude skvěle hodit k dezertu: vychutnáte si čokoládovou pěnu na karamelovém krému s opilými borůvkami. Dorazit můžete každý všední den od 17:00. 

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.