
Termín
Platnost do 31. 10. 2019.
V ceně
- 1× Jazyk Burger
- Pomalu vařený hovězí jazyk (sous-vide) glazovaný v teriyaki omáčce, domácí bulka, wasabi majo, pak choi, nakládaný zázvor
- 1× domácí hranolky (200 g) nebo farmářský salát s hořčičným dresinkem
- 1× dip podle výběru (BBQ, kečup, česnekový, z modrého sýra) nebo majonéza (standard, slaninová, chipotle)
Rezervace: minimálně den předem na tel. 224 253 011.
Něco vám zkřížilo plány? Nevadí, jen nezapomeňte nejpozději den předem rezervaci zrušit. Pokud to neuděláte, voucher bohužel propadne.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2019.
V ceně
- 2× Jazyk Burger
- Pomalu vařený hovězí jazyk (sous-vide) glazovaný v teriyaki omáčce, domácí bulka, wasabi majo, pak choi, nakládaný zázvor
- 2× domácí hranolky (200 g) nebo farmářský salát s hořčičným dresinkem
- 2× dip podle výběru (BBQ, kečup, česnekový, z modrého sýra) nebo majonéza (standard, slaninová, chipotle)
Rezervace: minimálně den předem na tel. 224 253 011.
Něco vám zkřížilo plány? Nevadí, jen nezapomeňte nejpozději den předem rezervaci zrušit. Pokud to neuděláte, voucher bohužel propadne.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Proč je tu při jídle vždycky ticho? Všichni drží Jazyk (Burger) za zuby.
Jak si rozšířit své jazykové znalosti? Připojte se k ostatním milovníkům burgerů a usedněte sami nebo ve dvou do Mozaika Beer Restaurant, kde už na vás netrpělivě čeká speciální Jazyk Burger. Pochutnáte si na pomalu vařeném hovězím jazyku (metoda sous-vide) glazovaném v teriyaki omáčce.
Spolu s ostatními dobrotami jako např. wasabi majo, pak choi či nakládaným zázvorem bude napěchovaný do domácí bulky, zakusovat k tomu budete křupavé hranolky či farmářský salát a vybrat si můžete také dip nebo majonézu. A co k pití? Na čepu je pivařská lahůdka – pivo Matuška vařené řemeslně bez filtrace. Do restaurace navíc rozhodně nedorazíte s jazykem na vestě – je jen pár kroků od zastávky Jiřího z Poděbrad.