














Říká se, že zelené potraviny prospívají našemu zdraví. Brokolice, špenát, čokoláda, … no ano, slyšeli jste dobře!
Honí vás mlsná? Tak se nebraňte a nechte se chytit! Čokolády Moringa Caribbean jsou vyrobené z čistých a přírodních surovin, které jsou vysoce výživné a pěstované bez pesticidů, herbicidů i chemie. Základní receptura čokolády je inspirovaná bílou čokoládou, avšak s příměsí prášku z moringy karibské je její konečná barva hráškově zelená.
Na jedné straně čokolády je vyražený dekorativní potisk, druhou stranu zdobí drcené kousky lyofilizovaného ovoce, které oživí vzhled a dodají čokoládě jedinečnou chuť jahod nebo třeba černého rybízu.
Super info: Čokoláda s moringou a stévií je bez cukru, proto si na ní smlsnou diabetici i osoby s redukční dietou.
Zajímavosti o morinze karibské:
- Pěstuje se na panenských plantážích sopečného ostrova Svatá Lucie v Karibiku.
- Sběr je přísně regulovaný a zpracování i skladování probíhá v souladu s nejpřísnějšími normami.
- Stromy se pěstují podle nejpřísnějších norem pro organické zemědělství.
- Během sušení, které má za úkol dostat vodu z listů, se používá velmi nízká teplota (do 42°C).
Adresa pro případné vrácení zboží:
Ing. Zuzana Bucifalová, Pražská 404, 251 65 Ondřejov