Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Degustační menu v restauraci Franz Josef: šunka, jehněčí kotletky i candát

4,5 / 5 Grand Hotel Bohemia Praha - Nové Město (mapa) 59 prodejů
}

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Grand Hotel Bohemia

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Velmi příjemný pan číšník a výborné jídlo, hezké prostředí. Není nic, co by se dalo vytknout.

Jitka
3 či 5 chodů, třeba i s nápoji a vinným párováním
Menu šéfkuchaře inspirované první republikou
Gastrozážitek v restauraci Grand Hotelu Bohemia
Varianty (4)

Termín

Platnost do 31. 8. 2019.

V ceně

3chodové degustační menu pro dvě osoby

  • 2× předkrm (à 70 g):
    • Šunka od kosti s celerovým salátkem a smetanovým křenem
  • 2× hlavní chod (à 120 g):
    • Jehněčí kotletky s kaší a žampionovou rýží
  • 2× dezert (à 100 g):
    • Smažená jablíčka s vanilkovým krémem
  • Proloženo mezichody (amuse bouche, sorbet) 
  • Rezervace: místa si zamluvte dostatečně předem na e‑mailu f.b@grandhotelbohemia.cz nebo na tel. 234 608 111. 

Zrušení rezervace je možné nejpozději 24 h před zamluveným termínem.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 8 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

999 Kč
999 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 31. 8. 2019.

V ceně

5chodové degustační menu pro dvě osoby

  • 2× předkrm (à 70 g):
    • Šunka od kosti s celerovým salátkem a smetanovým křenem
  • 2× polévka z červeného zelí s brusinkami (à 150 ml)
  • 2× teplý předkrm (à 70 g):
    • Filet z candáta s mandlovým máslem a vařeným bramborem
  • 2× hlavní chod (à 120 g):
    • Jehněčí kotletky s kaší a žampionovou rýží
  • 2× dezert (à 100 g):
    • Smažená jablíčka s vanilkovým krémem
  • Proloženo mezichody (amuse bouche, sorbet) 
  • Rezervace: místa si zamluvte dostatečně předem na e‑mailu f.b@grandhotelbohemia.cz nebo na tel. 234 608 111. 

Zrušení rezervace je možné nejpozději 24 h před zamluveným termínem.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 8 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 499 Kč
1 499 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 31. 8. 2019.

V ceně

5chodové degustační menu pro dvě osoby

  • 2× předkrm (à 70 g):
    • Šunka od kosti s celerovým salátkem a smetanovým křenem
  • 2× polévka z červeného zelí s brusinkami (à 150 ml)
  • 2× teplý předkrm (à 70 g):
    • Filet z candáta s mandlovým máslem a vařeným bramborem
  • 2× hlavní chod (à 120 g):
    • Jehněčí kotletky s kaší a žampionovou rýží
  • 2× dezert (à 100 g):
    • Smažená jablíčka s vanilkovým krémem
  • Proloženo mezichody (amuse bouche, sorbet)

Nápoje pro 2 osoby

  • 2× čaj nebo káva dle výběru (espresso, latte, cappuccino nebo lungo)
  • Voda neomezeně
  • 1× lahev vína dle výběru (0,75 l):
    • Rýnský ryzlink vlašský Phillip Zull, Česká republika & Rakousko
    • Chardonnay pozdní sběr, Moravíno Valtice, Česká republika
    • Sauvignon pozdní sběr, Vinařství Mádl Velké Bílovice, Česká republika
    • Pinot Noir pozdní sběr, Vinselekt – Michlovský Rakvice, Česká republika
    • Frankovka pozdní sběr, Vinařství Mádl Velké Bílovice, Česká republika
    • Cabernet Sauvignon pozdní sběr, Vinselekt – Michlovský Rakvice, Česká republika 
  • Rezervace: místa si zamluvte dostatečně předem na e‑mailu f.b@grandhotelbohemia.cz nebo na tel. 234 608 111. 

Zrušení rezervace je možné nejpozději 24 h před zamluveným termínem.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 8 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 199 Kč
2 199 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 31. 8. 2019.

V ceně

  • 2× welcome drink dle výběru
    • Bohemia sekt Chardonnay Brut, à 0,15 l
      Nebo
    • Virgin Mojito, à 0,2 l
      Nebo
    • Pomerančový džus s grenadinou, à 0,2 l
  • 5chodové degustační menu pro dvě osoby
    • 2× předkrm (à 70 g):
    • Šunka od kosti s celerovým salátkem a smetanovým křenem
    • 2× polévka z červeného zelí s brusinkami (à 150 ml)
    • 2× teplý předkrm (à 70 g):
    • Filet z candáta s mandlovým máslem a vařeným bramborem
    • 2× hlavní chod (à 120 g):
    • Jehněčí kotletky s kaší a žampionovou rýží
    • 2× dezert (à 100 g):
      • Smažená jablíčka s vanilkovým krémem
    • Proloženo mezichody (amuse bouche, sorbet)
  • Vinné párování
    • Rýnský Ryzlink Vlašský Phillip Zull, Česká republika & Rakousko, à 0,1 l
    • Sauvignon pozdní sběr, Vinařství Mádl Velké Bílovice, Česká republika, à 0,1 l
    • Pinot Noir pozdní sběr – Vinselekt – Michlovský Rakvice, Česká republika, à 0,15 l
    • Minuty Rosé 2015, Côtes de Provence, Francie, à 0,1 l
  • 2× digestiv dle výběru (à 0,02 l)
    • Becherovka, Jägermeister, grappa nebo slivovice
  • Nápoje pro 2 osoby
    • 2× čaj nebo káva dle výběru (espresso, latte, cappuccino nebo lungo)
    • Voda neomezeně 
  • Rezervace: místa si zamluvte dostatečně předem na e‑mailu f.b@grandhotelbohemia.cz nebo na tel. 234 608 111. 

Zrušení rezervace je možné nejpozději 24 h před zamluveným termínem.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 8 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 899 Kč
2 899 Kč
Ukončeno
3 či 5 chodů, třeba i s nápoji a vinným párováním
Menu šéfkuchaře inspirované první republikou
Gastrozážitek v restauraci Grand Hotelu Bohemia

Vláda Franze Josefa byla prý mostem mezi starým a novým světem. A restaurant Franz Josef? To je most do světa dokonalé gastronomie.

Grand Hotel Bohemia vám představuje svůj restaurant Franz Josef: těšte se na 5hvězdičkovou hostinu! Šéfkuchař Pavel Jirků vás zve na menu inspirované první republikou a recepty prvního šéfkuchaře hotelu, Josefa Bittermana. Jehněčí kotleta, šunka od kosti a další pochoutky se vám budou rozplývat na jazyku…

Speciálně pro zákazníky Slevomatu tým profesionálů sestavil a připraví 3 nebo 5 chodů, 5chodové menu si můžete vychutnat i s nápoji (víno a káva/čaj) či s vinným párováním – a to vše vždy pro 2 osoby.

A máte se na co těšit: moderní způsob přípravy pokrmů, nejčerstvější ingredience a stylová prezentace slibují neopakovatelný gurmánský zážitek v hotelové restauraci jen pár kroků od Obecního domu. 

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.