Plov je vynikající spojení rýže, hovězího a telecího masa, mrkve, cibule a speciální kombinace koření. Díky přípravě v kotli je tento pokrm ideální pro vetší počet lidí nebo jako základ slavnostního stolu.
Plov je vynikající spojení rýže, hovězího a telecího masa, mrkve, cibule a speciální kombinace koření. Díky přípravě v kotli je tento pokrm ideální pro vetší počet lidí nebo jako základ slavnostního stolu.
V restauraci Karavan Food vám totiž uzbecký šéfkuchař připraví tradiční pochoutku – plov a salát achuchuk. Dvě jídla, která jsou v perfektní kombinaci. Plov je vynikající spojení rýže, hovězího a telecího masa, mrkve, cibule a speciální kombinace koření, které se připravuje v kotli.
Tence nakrájený salát achuchuk, který je pro Uzbekistán typický, je především směsí cibule a rajčat, a skvěle tak plov doplňuje. Vy si tuhle parádu vychutnáte sami nebo ve dvou. Na čepu si navíc můžete objednat pivo, kterým vše hezky zapijete.