
Termín
Platnost do 31. 7. 2019.
V ceně
- Konzumace z nabídky restaurace do 1500 Kč
- Vouchery lze sčítat.
- Rezervace: pro jistotu volného místa si stůl zamluvte minimálně den předem na tel. 777 009 108.
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2019.
V ceně
- Konzumace z nabídky restaurace do 2500 Kč
- Vouchery lze sčítat.
Omezení
- Rezervace: pro jistotu volného místa si stůl zamluvte minimálně den předem na tel. 777 009 108.
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kde nejúčinněji políčit pastičku na něco dobrého? V restauraci Pastař ulovíte pochoutky i bez pastí – stačí pouhý voucher.
Otevřený voucher do restaurace Pastař jistě bude důvodem k radosti – ať už ho použijete jako dárek, nebo ho využijete sami a někoho na skvělé jídlo pozvete. Za 1500 Kč nebo 2500 Kč (tedy hodnotu voucherů) už vám tady vystrojí úžasnou hostinu, třeba i o několika chodech.
Menu si vyberete na místě podle momentální chuti klidně i s vínem či jinými nápoji, případně vám navrhnou speciální nabídku.
Ocenění TopLife Czech
Restaurace obdržela i Zlatého lva – objektivní ocenění nakladatelství TopLife Czech, které získávají špičkové restaurace se stabilní kvalitou jídla i servisu a prostředím na úrovni. A návštěva v takovém podniku je prostě vždy senzačním zážitkem.