
Termín
Platnost do 15. 2. 2019.
V ceně
Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner
- Termín: úterý 12. února 2019 od 17.30 do 21.30
- Náplň kurzu:
- příprava 5chodového menu:
- pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou na opečené domácí bylinkové bagetce
- kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
- silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
- kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
- crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
- tipy a recepty pro domácí vaření
- nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
- zapůjčení zástěry na vaření
- certifikát o absolvování kurzu
- příprava 5chodového menu:
Jak uplatnit
Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e‑mailu info@kulinerplus.cz, kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili (úterý 12. února nebo středa 13. února 2019).
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
Storno podmínky nejsou možné. Zastoupení vámi zvoleným náhradníkem však ano.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 2. 2019.
V ceně
Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner
- Termín: středa 13. února 2019 od 17.30 do 21.30
- Náplň kurzu:
- příprava 5chodového menu:
- pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou na opečené domácí bylinkové bagetce
- kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
- silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
- kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
- crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
- tipy a recepty pro domácí vaření
- nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
- zapůjčení zástěry na vaření
- certifikát o absolvování kurzu
- příprava 5chodového menu:
Jak uplatnit
Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e‑mailu info@kulinerplus.cz, kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili (úterý 12. února nebo středa 13. února 2019).
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
Storno podmínky nejsou možné. Zastoupení vámi zvoleným náhradníkem však ano.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou…“ Jazyk nejkrásnějších receptů připomíná poezii. A poezií bývá i to, co se díky nim vykouzlí na talíři.
Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak
přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler –
sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České
televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu
o 5 chodech. 
Kurz se koná v úterý 12. února nebo 13. února a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech.
|
Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně, sladkou tečkou zase crème brûlée. |
Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření.