Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz výroby a zdobení čokolády včetně ochutnávek pro 1 nebo 2 osoby

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Chocolate Monkey

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • Výklad o historii a čokoládě jako takové
  • 1,5 h trvající kurz, ve kterém si vyzkoušíte vyrobit a nazdobit svoji originální čokoládu
  • Suroviny pro výrobu 
  • Suroviny pro zdobení a balení čokolády 
  • K zapůjčení veškeré pomůcky a potřebné oděvy
  • Co si vyrobíte, to si odnesete a sníte + ochutnáte i od ostatních účastníků 
  • Rezervace: V rezervačním kalendáři si vyberte termín, který vám vyhovuje, vyplňte potřebná políčka a do poznámky vepište kód voucheru. 
  • Kurzy v českém jazyce probíhají od pondělí do pátku 17–18.30 h v sobotu a v neděli 13–14.30 h. 
Nabídku doporučujeme pro děti od 5 let.

Termín kurzu je možné změnit telefonicky, minimálně však 48 hod. předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

790 Kč −24 % 599 Kč
790 Kč −24 % 599 Kč
1 580 Kč −25 % 1 179 Kč
1 580 Kč −25 % 1 179 Kč
Půjčí vám veškeré pomůcky i zástěru a čepici
Vše, co si vyrobíte, si odnesete nebo rovnou sníte
Skvělé hodnocení: prostředí, přístup i výsledek

Opičit se není hezké. Pokud se tedy zrovna neopičíte po cukráři vyrábějícím čokoládu: to vám v okolí pochválí všichni.

Jak se z bobu stane čokoláda? V které zemi se jí ročně sní nejvíce? Odkud kakao pochází a jak z něj vyrobit tabulku nejoblíbenější laskominy na světě? To vše a mnohem více se dozvíte během kurzu výroby čokoládyChocolate Monkey.

Pod vedením zkušené a sympatické čokolatiérky se naučíte správně temperovat a pracovat s čokoládou, vyrobíte si zajímavé kousky různou technikou a při tom ještě ochutnáte vysoce kvalitní čokolády netradičních chutí.

Otestováno mama blogerkou

A velmi nadšená byla z návštěvy i mama blogerka Andrea Tengler s malým Rikim: „Spousta fotek, a hromada zážitků… po hodině a půl se s úsměvem a plní nových informací loučíme. Richard, Patrik i já jsme moc nadšení nejen z krásného prostředí s dokonalým výhledem na starou Prahu, ale hlavně z milého a usměvavého přístupu.“

A co vzít s sebou? „Na děti jsou tam skvěle připraveni a hlavně je mají moc rádi. Oblečení moc řešit nemusíte, dostanete totiž zástěry i čepice. S sebou si tak vezměte jen dobrou náladu a milou společnost. Jo, a moc nejezte, ať máte hodně místa na zkoušení všech těch dobrot!“

Více fotek a celou recenzi najdete v našem magazínu

Kurz výroby čokolády si jako společnou aktivitu užijí rodiny s dětmi, parta lidí z práce i zami­lované páry. Komu by nestačila vlastnoručně vyrobená čokoláda, k manufaktuře je připojen i obchůdek, kde je možné zakoupit čokolády té nejvyšší kvality nebo posedět u šálku horké čokolády s domácí šlehačkou.

A myslí se tu opravdu na vše, jak doplňuje blogerka: „Vybrali jsme si místo, Riki s tatínkem nasadili zástěry a napsali si jména na čepice. A ty čepice? To je za mě už jen krásná třešnička na dortu.“

Přečtěte si o čokoládových workshopech více.

Nahoru