
Termín
Platnost do 11. 11. 2018.
V ceně
Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření
- Termíny: 15. 9., 16. 9., 13. 10., 14. 10., 10. 11., 11. 11.
- základní poznatky o přípravě koření – čons, masaly
- výroba domácího sýra
- bezlepkové recepty a tipy
- příprava 2 hlavních chodů, několika chuťovek a sladkostí
- závěrečná ochutnávka všeho, co uvaříte
- nápoje během kurzu
- recepty v tištěné podobě
- koření jako dárek
- Rezervace: provádějte na tel. 731 355 364 nebo na govindakurzy@gmail.com
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru, kontaktní údaje a preferovaný termín kurzu.
- Rezervaci neodkládejte, zajistíte si tím místo v termínu, který vám vyhovuje.
- Kurzy probíhají v jedné z našich provozoven, o místě konání budete informováni předem.
- Termín je možné změnit nejpozději 7 dnů před dohodnutým termínem, jinak voucher propadá.
- Místo v kurzu je možné po domluvě přenechat další osobě.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co sis uvařil, to si sněz. Tohle přísloví nezní vůbec špatně, co?
Vegetariánská kuchyně je dnes hodně oblíbená, a to nejen u vegetariánů, ale i u lidí, kteří rádi dbají na svůj životní styl. Máte pocit, že je vege kuchyně nuda? Nechte se vyvést z omylu na kurzu vegetariánského vaření v Restauraci Góvinda, který je vhodný i pro úplné začátečníky!
Naučí vás, jak správně použít koření, zeleninu, luštěniny, obiloviny a mléko tak, abyste z nich vždycky vykouzlili opravdovou hostinu, na které si pochutná každý. Kurz je inspirován indickou kuchyní a ctí základní moudra staré kultury a zdravého životního stylu.
Co se na kurzu naučíte?
- Jak uvařit dva základní hlavní chody – rýži a subji (zelenina) a tzv. indický eintopf neboli vše v jednom hrnci.
- Kofty (smažené zeleninové placičky)
- Kořeněnou raitu (zelenina v jogurtu)
- Kokosové kuličky
- Halvu
Na konci kurzu si vychutnáte hostinu a můžete si nějakou ochutnávku odnést i domů.