
Termín
Platnost do 14. 10. 2018.
V ceně
Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření
- Termíny: 26. 5., 27. 5., 15. 9., 16. 9., 13. 10. a 14. 10.
- základní poznatky o přípravě koření – čons, masaly
- výroba domácího sýra
- bezlepkové recepty a tipy
- příprava 2 hlavních chodů, několika chuťovek a sladkostí
- závěrečná ochutnávka všeho, co uvaříte
- nápoje během kurzu
- recepty v tištěné podobě
- koření jako dárek
Jak uplatnit
- Rezervace: provádějte na tel. 731 355 364 nebo na govindakurzy@gmail.com
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru, kontaktní údaje a preferovaný termín kurzu.
- Rezervaci neodkládejte, zajistíte si tím místo v termínu, který vám vyhovuje.
- Kurzy probíhají v jedné z našich provozoven, o místě konání budete informováni předem.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Termín je možné změnit nejpozději 7 dnů před dohodnutým termínem, jinak voucher propadá.
- Místo v kurzu je možné po domluvě přenechat další osobě.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co sis uvařil, to si sněz. Tohle přísloví nezní vůbec špatně, co?
Vegetariánská kuchyně je dnes hodně oblíbená, a to nejen u vegetariánů, ale i u lidí, kteří rádi dbají na svůj životní styl. Máte pocit, že je vege kuchyně nuda? Nechte se vyvést z omylu na kurzu vegetariánského vaření v Restauraci Góvinda, který je vhodný i pro úplné začátečníky!
Naučí vás, jak správně použít koření, zeleninu, luštěniny, obiloviny a mléko tak, abyste z nich vždycky vykouzlili opravdovou hostinu, na které si pochutná každý. Kurz je inspirován indickou kuchyní a ctí základní moudra staré kultury a zdravého životního stylu.
Co se na kurzu naučíte?
- Jak uvařit dva základní hlavní chody – rýži a subji (zelenina) a tzv. indický eintopf neboli vše v jednom hrnci.
- Kofty (smažené zeleninové placičky)
- Kořeněnou raitu (zelenina v jogurtu)
- Kokosové kuličky
- Sandéš (sladké kuličky z domácího sýra)
Na konci kurzu si vychutnáte hostinu a můžete si nějakou ochutnávku odnést i domů.
