Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupenka na představení Každému jeho psychoterapeuta

Divadlo Gong Praha  (mapa) 15 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Divadlo Gong

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Komedie ve čtyřech sezeních. Co se může přihodit, když se zlodějíček vetře do psychoterapeutické ordinace a je „vpuštěn“ na pacienty? Co se stane, když začne léčit „selským“ rozumem?

Psychoterapie je stále vyhledávanějším oborem. Stoupá počet lidí, kteří trpí duševními poruchami a s jejich počtem vzrůstá i počet psychoterapeutických ordinací. S tím i počet léčebných praktik a teorií. Žádný div, že se na trhu, vedle seriózních psychoterapeutů, objevuje i nemálo šarlatánů. A právě do tohoto prostředí zabloudí Felix, zlodějíček pracující v obchodních domech.

Muž, který se ve svém pohnutém životě může prokázat i studiem několika semestrů veteriny. Felix – podvodníček s otevřeným srdcem a s nesmírnou pohotovostí. On je tím, koho člověk potkává jen zřídka kdy tzv. počestný podvodník… Co se všechno může stát, když takovéhle individium zabloudí do psychoterapeutické praxe a když je vpuštěn na pacienty? Něco, co se stává i v životě: cosi docela pozoruhodného – v psychodžungli se najednou rozjasní a Felix slaví terapeutické triumfy!

Jak podivné se zdají být jeho metody, tak obdivuhodné jsou výsledky. Laik žasne, odborník se diví! A tak se Felix stává kavalírem neurotiků, který připomíná starou medicinskou moudrost: existenci uzdravující síly člověčenství. Že si při tom i Felix přijde na své, to je věcí cti – ale vlastně je to vedlejší. Na své si ale rozhodně přijde především publikum.

  • Autor: Gunter Beth a Alan Cooper
  • Režie: Jaroslav Kříž
  • Hrají: Braňo Polák, Eva Decastelo, Barbora Mottlová, Uršula Kluková/Hana Sršňová, Václav Upír Krejčí/Martin Pošta, Lukáš Toman Paclt, Pavel Procházka
  • Hlas moderátora v rádiu: Jiří Xaver Veselý 
  • Překlad: Vladislav Kilian
Nahoru