
Termín
Platnost do 31. 5. 2018.
V ceně
- Předkrm
- 2× lososový tataráček s koprem a bylinkovým toustem (120 g)
- Polévka
- 2× tomatová polévka s nokem ze zakysané smetany a bazalkovým olejem (1,5 dcl)
- Hlavní chod (výběr ze dvou)
- filetovaná vepřová panenka s omáčkou z červených paprik, houbové rizoto (220 g)
nebo - domácí bramborové noky s 3 druhy rajčat (sušená, cherry a drcená) a sýrem Grand Moravia (220 g)
- filetovaná vepřová panenka s omáčkou z červených paprik, houbové rizoto (220 g)
- Dezert
- 2× domácí lívanečky se skořicí, jahodami a šlehačkou (3 ks)
K menu se podává 1 láhev moravského vína, na výběr:
- Bílé – Sauvignon Mikrosvín, 0,75 l
- Růžové – Clarissimo Rose Reisten, 0,75 l
- Červené – Frankovka Svatý Floriánek, 0,75 l
Rezervace: z kapacitních důvodů doporučujeme rezervaci min. 48 h předem na tel. 224 248 555 nebo na e‑mailu info@savic.eu
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kolik barev má degustační duha? Tři – bílou, růžovou a červenou.
Vezměte partnera a užijte si kouzlo budovy bývalého Dominikánského kláštera, ve kterém nyní sídlí hotelová restaurace U Dominikána. Připraveno je pro vás bohaté degustační menu s láhví vína.
V chladnějších dnech můžete posedět na proskleném nádvoří a pozorovat hvězdy, v příznivějším počasí se usadíte na venkovní zahrádce, kde můžete sledovat život proudící přilehlými dlážděnými uličkami. Restaurace nabízí českou kuchyni podle původních receptů našich babiček a k přípravě pokrmů používá lokální a čerstvé suroviny. Kromě vína si můžete vychutnat i české pivo Lobkowicz, nabídku Gin & Tonic a další z nápojového lístku.