Japonští kuchaři prozradili, že při práci nejraději poslouchají cut & roll, hudební styl, jehož název lze volně přeložit jako krájení a rolování.
Sushi si nachází po celém světě stále více příznivců, ba dokonce bezmezných milovníků, co si už život bez sushi neumí vůbec představit. Na kurzu přípravy sushi si přijdou na své všichni – i úplní začátečníci, kteří do tajů tohoto japonského pokrmu teprve pronikají.
Objevte kouzlo ukrývající se v jednoduché, zato důmyslné pochoutce, schopné i přes svou malou velikost vyvolat neskutečnou explozi chutí.
Vše, co vyrobíte, si pak odvezete domů. A bude toho dost. Samozřejmě se naučíte a odnesete si receptury a návody i na přípravu dalších japonských jídel.
Kurz se uskuteční ve Vile Jihočeské rybníky u vesnice Hlavatce, jen 19 km od Českých Budějovic. Vypsaný je vždy minimálně jeden sobotní termín v měsíci. Pokud bude víc zájemců, můžou organizátoři vypsat i další termíny.